Βαθμολογία

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ

Με αμείωτη ένταση και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, όπου οι «βυσσινί» δίνουν τον καλυτερό τους εαυτό ώστε να βρεθούν στον ανώτερο βαθμό ετοιμότητας όταν ξαναρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Το κύριο βάρος από τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του επικεντρώνεται στη φυσική κατάσταση και υπάρχει μεγάλη διάθεση αλλά και συνέπεια, στα τρία διαφορετικά γκρουπ που γυμνάζονται, κάτω από νέες συνθήκες, στις οποίες όλοι αναγκαστικά προσπαθούν να προσαρμοστούν μετά την αποχή από τα μέσα Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Κι ενώ η θερμοκρασία συνεχώς ανεβαίνει και αναμένεται να φτάσει ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου, η τεχνική ηγεσία έχει καταρτίσει ένα ειδικό πρόγραμμα, με σκοπό να τους φέρει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ακόμη για να έχει έτοιμους τους ποδοσφαιριστές του για τη σέντρα, αναμένοντας νέα για την ημερομηνία επανέναρξης, που πιθανολογείται πως θα είναι το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου.

Πηγή: Ελευθερία