Βαθμολογία

Αποχώρησε η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης από το J2US

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού ήταν το J2US το βράδυ του Σαββάτου στη συχνότητα του Open. Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έχει επιστρέψει τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, παρουσία λοιμωξιολόγου στα γυρίσματα.

Δεκατρείς επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατρείς προσωπικότητες από διάφορους χώρους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Οι τέσσερις κριτές, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου αξιολόγησαν τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό βαθμολόγησε και αυτό ως 5ος κριτής, ψηφίζοντας το αγαπημένο του ζευγάρι μέσα από την εφαρμογή του OPEN για smart phones. Το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης!

Στην τελική δυάδα, σύμφωνα με τον συμψηφισμό της βαθμολογίας του κοινού και της κριτικής επιτροπής, η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης βρέθηκαν μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Χρύσπα.

zappit.gr