Βαθμολογία

«Τι υπονοείς με αυτά που γράφεις συνέχεια για το ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ;»

Απάντηση Αλέξη Κούγια σε Κυριάκο Θωμαΐδη

Τι υπονοείς με αυτά που γράφεις συνέχεια για το ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ;

1.     Στο έχω ξαναγράψει ότι το ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ μου ανήκει 99,8%.

2.     Το ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ έχει συσταθεί με συμβολαιογραφικό έγγραφο.

3.     Το ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ είναι εταιρεία καταχωρημένη στο ΓΕΜΗ καθώς και το καταστατικό του και οι τυχόν τροποποιήσεις του.

4.     Το ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ έχει στην ιδιοκτησία του 100% την ΠΑΕ ΑΕΛ, η χρηματιστηριακή αξία της ΠΑΕ ΑΕΛ όταν την αγόρασα, χωρίς ούτε ένα ποδοσφαιριστή στην Football League, χωρίς αδειοδότηση επί 5 χρόνια, ήταν 300.000€ και τώρα σύμφωνα με το Transfermarkt είναι η 6η ΠΑΕ στην Ελλάδα με αξία 10.780.000€ και 6η ομάδα σε εισιτήρια στην Ελλάδα, είναι 5 συνεχόμενα χρόνια στην Super League 1 και αδειοδοτείται με ευρωπαϊκή αδειοδότηση και στην φανέλα της διαφημίζονται οι διεθνούς φήμης εταιρείες ΥΦΑΝΤΗΣ – ΘΡΑΚΕΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ – BAYER- EXALCO  αποφέροντας στα ταμεία της ποσό που ξεπερνάει τις 500.000€.

5.     Το ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ είναι ιδιοκτήτης του προπονητικού κέντρου στα Δένδρα Τυρνάβου, του οποίου η αξία ξεπερνά το 1.000.000€.

6.     Το ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ είναι ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού AEL RADIO 104.8 και

7.     Το ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ είναι ιδιοκτήτης της επιχειρήσεως της μπουτίκ, που θα εγκαινιαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 στην Λάρισα  απέναντι από τα δικαστήρια της Λάρισας.

Επιτέλους άφησε αυτά τα γελοία υπονοούμενα και ό,τι θέλεις επικοινώνησε με τον Διευθύνοντα σύμβουλο Σωτήρη Μάρκου για να σου στείλει και αντίγραφα.