Βαθμολογία

Super League 2: Οι προϋποθέσεις για την επιστροφή στις προπονήσεις

Η Super League 2 έμαθε τους ειδικούς όρους για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις. Τους όρους υπό τους οποίους μπορούν οι ομάδες της Super League 2 να επιστρέψουν σε ατομικές προπονήσεις σε ολιγομελή γκρουπ (κατά τα πρότυπα της μεγάλης κατηγορίας), καταγράφει το Υφυπουργείο Αθλητισμού, σε απαντητική επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδα Λεουτσάκο. Οι προϋποθέσεις που τίθενται είnαι οι εξής:

- Κάθε ΠΑΕ μέλος της Super League 2 να ορίσει υγειονομικό υπεύθυνο, τον οποίο και θα κοινοποιήσει στην Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ.

- O υγειονομικός υπεύθυνος κάθε ΠΑΕ να είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή των όρων και των προϋποθέσεων λειτουργίας της αθλητικής της εγκατάστασης, καθώς και για όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα υποδειχθούν.

- O υγειονομικός υπεύθυνος κάθε ΠΑΕ να συνεργάζεται με τον υγειονομικό υπεύθυνο της Super League 2, ο οποίος και θα είναι ο σύνδεσμος της κατηγορίας με την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ.

- Κάθε ΠΑΕ να εγγυηθεί γραπτώς ότι θα εφαρμόσει, τόσο το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο για το ποδόσφαιρο, όσο και όλες τις υπόλοιπες προβλέψεις, τις απολύτως αναγκαίες, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα ατομικής προπόνησης σε ολιγομελή γκρουπ.

onsports.gr