Βαθμολογία

Πρόταση Αϊβαζόγλου να γίνει ερασιτεχνική η Football League!

Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου είναι γεγονός ότι συμμετέχει πολύ ενεργά στις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με το ποδόσφαιρο και δη με τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το “αφεντικό” του Α.Ο Τρίκαλα θα προχωρήσει ακόμη ένα βήμα, καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση που θα αφορά τη γενικότερη δομή και λειτουργία των τριών επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Συνοπτικά, η πρόταση αυτή θα κατατεθεί σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει η αναδιάρθρωση με αριθμός 18,14 και 16 ομάδων σε SL1,SL2 και FL.

Ο κ. Αιβάζογλου θα εισηγηθεί κατ’αρχήν η FL να είναι ερασιτεχνική κατηγορία και να υπάγεται στην ΕΠΟ. Επίσης η SL2 να δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να λαμβάνουν χρήματα από κάθε στοιχηματική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

‘Ενα ακόμη μέτρο που θα προτείνει ο πρόεδρος του Α.Ο.Τ θα αφορά την επιδότηση του ΙΚΑ των ποδοσφαιριστών από την πολιτεία και της διαιτησίας από την ΕΠΟ.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία πρωτοποριακή πρόταση που εάν γίνει αποδεκτή από τις ομάδες SL2/FL, θα γράψει ιστορία, έχοντας παράλληλα τη σφραγίδα του Ηλία Αιβάζογλου.

Το νομικό επιτελείο του προέδρου του Α.Ο Τρίκαλα επεξεργάζεται τη συγκεκριμένη πρόταση, την οποία εν συνεχεία ο Ηλίας Αιβάζογλου θα στείλει με αίτημα ψηφοφορίας στην επόμενη Γ.Σ της ‘Ενωσης SL2/FL. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις πάνω σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

trikalascore