Βαθμολογία

Κοροναϊός: 15 νέα κρούσματα, στα 2.678 τα συνολικά – 148 θάνατοι

Όπως κάθε μέρα στις 18:00, έτσι και σήμερα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώνουν για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Ένας θάνατος ασθενούς με κοροναϊό σημειώθηκε σήμερα ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 148.

Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται στα 2.678 μετά την επιβεβαίωση 15 νέων κρουσμάτων σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας κατά την επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού το τελευταίο 24ωρο.

Εκ των κρουσμάτων τα 603 σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό και 1.340 με ήδη γνωστό κρούσμα, ενώ το 56% να αφορά άνδρες. Ακόμα, εκ των 15 νέων κρουσμάτων τα 9 παραμένουν υπό διερεύνηση για τη μετάδοση.

Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 33 συμπολίτες μας, με μέση ηλικία τα 67 έτη και 8 εξ αυτών να είναι γυναίκες. Επιπλέον, το 97% των ανθρώπων που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι άνω των 70 ετών. Τέλος, 85 συμπολίτες μας έχουν βγει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

In.gr