Βαθμολογία

Μπάρλος: Θέλουμε άνοδο – Ανοιχτό του Οφρυδόπουλου

Μπορεί να είναι όλα «παγωμένα» αυτή την περίοδο στην Παναχαϊκή λόγω κορονοϊού, όμως το πλάνο για τη νέα σεζόν, όχι μόνο υπάρχει, αλλά και «τρέχει»! Σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου Οβρυάς, το οποίο θα είναι το νέο προπονητήριο της Παναχαϊκής.

«Εχουμε ρίξει όλο το βάρος στο γήπεδο, το οποίο θα ολοκληρώσουμε σε λίγες ημέρες. Εκεί θα μεταφερθεί όλος ο εξοπλισμός από την Αγυιά, μέχρι και τα πλυντήρια. Εχω πει ότι θα ονομαστεί “Αλέξανδρος Σπανός”.

Ολα τα άλλα θέματα είναι παγωμένα λόγω της κατάστασης», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μπάρλος, ο οποίος επαναλαμβάνει ότι μοναδικός στόχος θα είναι η άνοδος: «Μόνο για την άνοδο θα πάμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Το ‘χουμε ξαναπεί. Βέβαια, με διαφορετικά δεδομένα. Με σαφώς μειωμένο μπάτζετ, αλλά πάντα στο πλαίσιο μιας μεγάλης ομάδας όπως η Παναχαϊκή. Περιμένουμε τις εξελίξεις και το τι θα πουν επίσημα για το πρωτάθλημα».

Ανοιχτό το θέμα του  Οφρυδόπουλου

Παγωμένο έχει παραμείνει και το θέμα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Ο Γ. Μπάρλος περιμένει τις εισηγήσεις του Νίκου Λουμπαρδέα, προκειμένου να πάρει την τελική απόφαση. «Ολα θα εξαρτηθούν από το νέο σκηνικό που θα διαμορφωθεί και άλλες παραμέτρους. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Μπάρλος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πιθανότητες να παραμείνει ο Οφρυδόπουλος και τη νέα σεζόν στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων» είναι ελάχιστες και μάλλον θα κοιτάξει αλλού η Παναχαϊκή. Αυτό όμως θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και μέχρι τότε όλα είναι ανοιχτά.

Εγκαίνια μαζί με παρουσίαση

Τα εγκαίνια του γηπέδου «Αλέξανδρος Σπανός» θα γίνουν μαζί με την παρουσίαση της νέας Παναχαϊκής, χωρίς αυτό να μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά από τώρα. Αυτό είναι, πάντως, το σχέδιο των ανθρώπων της ομάδας εφόσον πάνε όλα καλά.

Προετοιμασία στην Σερβία!

Πολύ σοβαρά το σκέφτονται οι «κοκκινόμαυροι» και ο Γιώργος Μπάρλος, να διεξαχθεί στη Σερβία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Παναχαϊκής το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του έχουν στα υπόψη αρκετές περιπτώσεις αθλητικών κέντρων και είναι υπό εξέταση.

«Μόνο για να πάουν χρήματα»

Για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis. Μεταξύ άλλων είπε: ««H Super League 2 και η Football League έχουν τα γνωστά προβλήματα. Ψήφισαν να γίνει ένα αίτημα στον υπουργό για να δώσει το δικαίωμα να κάνουν ατομικές προπονήσεις, με εξαίρεση τον Απόλλωνα γιατί έχουμε διαφορετική άποψη. Τους ενδιαφέρει μόνο να δείξουν ότι θέλουν να παίξουν για να πάρουν τηλεοπτικά χρήματα από την ΕΡΤ. Γιατί αν δεν δείξουν ότι θέλουν να παίξουν δεν θα τα πάρουν. Ο Απόλλων που δεν έχει να παίρνει δόσεις, έχει συμβόλαιο, αλλά δεν έχει να παίρνει χρήματα, ψήφισε διαφορετικά. Αν οι ομάδες πάρουν τα πρωτόκολλα στα χέρια τους θα δουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά. Οι ομάδες της Super League 2 δεν έχουν τα χρήματα για να τα υλοποιήσουν, ενώ παλεύουν με δυσκολία να παίξουν τα ματς της Κυριακής».

pelop.gr