Βαθμολογία

«Ψάχνουμε τη φόρμουλα για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν στην Premier League»

Η Premier League είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τη σεζόν, αλλά «δεν έχει βρει» μια φόρμουλα που θα της επέτρεπε να το κάνει, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Άστον Βίλα, Κρίστιαν Πάρσλοου.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει τεθεί σε αναστολή από τα μέσα Μαρτίου λόγω του κορονοϊού, με το Ηνωμένο Βασίλειο να καταγράφει περισσότερους από 30.000 θανάτους.

Οι 20 σύλλογοι της Premier League συζήτησαν σχέδια για πιθανή επιστροφή στη δράση τον Ιούνιο σε «εγκεκριμένους ουδέτερους χώρους», αλλά δεν μπορούν να ληφθούν μέτρα έως ότου υπάρξει απόφαση από την κυβέρνηση για πιθανές αλλαγές στους περιορισμούς τη καραντίνας.

«Δεν μπορέσαμε να βρούμε πουθενά τη φόρμουλα για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν», δήλωσε ο Πάρσλοου στους The Times. «Μου λένε πόσο έντονη είναι η πρόθεση της κυβέρνησης να επιστρέψει το ποδόσφαιρο. Παραμένω στην άποψη ότι πρόκειται να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν και είναι το ερώτημα του πότε και πώς και όχι αν»,

Η Άστον Βίλα ήταν δεύτερη από το τέλος όταν σταμάτησε η σεζόν και ο Πάσλοου είπε ότι ο υποβιβασμός θα ήταν μία οικονομική καταστροφή 200 εκατομμυρίων λιρών για οποιονδήποτε σύλλογο.

«Ναι, φυσικά πρέπει να φροντίσω τα συμφέροντα του συλλόγου μου, αλλά υπάρχει καθήκον στους 20 συλλόγους της Premier League να βρουν μία λύση που ξέρουμε ότι δεν θα είναι τέλεια, αλλά θα φέρει το ποδόσφαιρο πίσω για να ολοκληρώσει τη σεζόν. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε 20 συλλόγους για να είμαστε ευτυχείς και αυτή τη στιγμή χρειάζεται η ικανότητα της πολιτείας για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».

onsports.gr