Βαθμολογία

Τουρλακόπουλος: «Απόλυτα ικανοποιημένος από την άνοδο»

Ο πρόεδρος του Αετού Μακρυχωρίου κ. Κώστας Τουρλακόπουλος μίλησε στο athleticlarissa για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας να ανέβει στη Γ’ Εθνική, καθώς και στις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο του Μακρυχωρίου. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος από την επίτευξη της ανόδου και την συνολική προσπάθεια που έγινε, γιατί αν γυρίσουμε τρία χρόνια πίσω η ομάδα είχε πέσει στην Α1’ ΕΠΣΛ. Από εκεί και πέρα με πολλές πιέσεις αναγκάστηκα να πάρω την ομάδα και επειδή είμαι άνθρωπος που ότι κάνω θέλω να το κάνω σωστά, ξεκινήσαμε μαζί με τον Αλέξη τον αντιπρόεδρο και βάλαμε μια σειρά στα πράγματα. Βήμα – βήμα φτάσαμε την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Από εδώ και πέρα με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς θα συνεχίσουμε αν μπορέσουμε να ανέβουμε και άλλο και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Για την αναμόρφωση του γηπέδου…

«Όταν αναλάβαμε την ομάδα το γήπεδο ήταν τελείως εγκαταλελειμμένο δεν υπήρχε τίποτα. Βάλαμε μια σειρά στο γήπεδο από αποδυτήρια, από μπάνια κ.α. Είχαμε ένα σοβαρό θέμα με τον αγωνιστικό χώρο, κατεβήκαμε εμείς οι ίδιοι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, είχαμε συνάντηση με τον κ. Κώστα Αγοραστό και τον ευχαριστούμε και πάρα πολύ, είπε στο Μακρυχώρι θα κάνουμε καινούριο γήπεδο και το έκανε πράξη. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Νικόλαο Λιούπα για την βοήθειά του σχετικά με το γήπεδο. Δύσκολα πολιτικός σήμερα να δώσει τόσο γρήγορα λύση σε ένα πρόβλημα. Τον ευχαριστούμε θερμά. Κάναμε αγωνιστικό χώρο, κάναμε βοηθητικό καινούριο και στη συνέχεια ότι ατέλεια υπήρχε να την φτιάξουμε ώστε το γήπεδο να είναι λειτουργικό αλλά να φαίνεται ένα ωραίο και καθαρό γήπεδο και ακόμη δεν τελειώσαμε. Να ευχαριστήσω τον δήμο Τεμπών, είχαμε και συνάντηση έτσι ώστε να γίνουν και κάποια ακόμα έργα ώστε να πάρουμε την αδειοδότηση. Όλοι ήταν θετικοί από τον δήμο ώστε να γίνουν τα έργα που απαιτούνται. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Μανώλη μαζί με τον κ. Νίκο Μητσογιάννη, κ. Γιώργο Κυρίτση και κ. Άννα Καραπάνου και τον Γιώργο Νικολάου.

Για τα έργα θα μπούμε δύο καινούριοι ηλιακοί, θα μπει καυστήρας πετρελαίου, θα γίνουν τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, η πυρασφάλεια του γηπέδου, θα γίνουν τουαλέτες στο γήπεδο, θα γίνουν πόρτες στο γήπεδο, θα γίνει αυτόματο πότισμα στο γήπεδο, έχουμε και έναν βοηθητικό χώρο ένα υπόστεγο θα κλειστεί γύρω – γύρω με σκοπό να γίνει μελλοντικά ένα γυμναστήριο και στόχος είναι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι όλα έτοιμα».   

Ευχαριστίες στην Ε.Π.Σ.Λ

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣΛ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη για την ακέραιη διοργάνωση του πρωταθλήματος».

Ευχαριστίες και στους χορηγούς…

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς που μας στήριξαν όλη τη χρονιά και είναι: τον φίλο μου κ. Ζησόπολο Κωνσταντίνο που ήταν ο μεγαλύτερος χορηγός που είχαμε φέτος, τον κ. Γεώργιο Τέα έναν εκ των μεγάλων χορηγών, την Intercomm Foods που ενδιαφέρθηκε να είναι και τη νέα χρονιά, την AGRESTA Α.Ε. και όλους τους υπολοίπους που βοήθησαν την ομάδα μικρούς και μεγάλους από το υστέρημά τους και φυσικά ευχαριστούμε τον κόσμο που πάντα ήταν δίπλα μας όπου και αν παίξαμε και φυσικά τους θέλουμε και τη νέα χρονιά αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα…».