Βαθμολογία

Τσιτούρας: «Η επιτυχία μας βασίστηκε στη συλλογική προσπάθεια»

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Τσιτούρας μίλησε στο athleticlarissa για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας καθώς και τα επόμενα βήματα που έχουν στο μυαλό τους έτσι ώστε ο Αετός Μακρυχωρίου να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Τα συναισθήματα είναι ευχάριστα για την επίτευξη της ανόδου. Πιστεύω πως δικαιωθήκαμε και για την επιλογή του προπονητή, των παικτών και την γενικότερη δομή που είχε η ομάδα. Ήταν συλλογική η προσπάθεια, δεν ήταν ενός ανθρώπου και ας λένε κάποιοι πως είναι η ομάδα του ενός, δεν είναι καθόλου ομάδα του ενός, είναι ομάδα των πολλών και υπάρχουν και άνθρωποι πραγματικά δίπλα από τον πρόεδρο που βοηθάνε την ομάδα τα μέγιστα. Αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος γιατί υπάρχει παραπληροφόρηση και κάποια στιγμή πρέπει να το μάθει. Από εδώ και πέρα θα κοιτάξουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις;

«Το πρώτο βήμα είναι να έρθουμε σε συνεννόηση με προπονητή και τον πρώτο λόγο τον έχει ο Κώστας Κατσάρας, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι συζητήσεις για να καταλήξουμε είτε θετικά είτε αρνητικά. Στη συνέχεια είναι να καθίσουμε κάτω όλοι μαζί (διοίκηση και προπονητής) και να δρομολογήσουμε την επόμενη χρονιά με τον στόχο να είναι η άνετη παραμονή».

Πως θα είναι η νέα χρονιά για εσάς με το δεδομένο πως τα ματς θα γίνουν όπως λένε χωρίς κόσμο…

«Ξέρουμε τις δυσκολίες της επόμενης χρονιάς και θα πορευτούμε με αυτές. Θα πάμε στο ίδιο μοντέλο με παίκτες νεαρούς που θα θέλει ο προπονητής να δουλεύουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν όρεξη για να διακριθούν και θέλουμε να παίζουν για την φανέλα. Ότι χειρότερο για εμάς είναι που δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας που ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας, αλλά αναγκαστικά θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Το Μακρυχώρι ήταν η ομάδα που φέτος μάλλον είχε τα περισσότερα εισιτήρια με τον κόσμο μας να στηρίζει την ομάδα και εντός αλλά και εκτός έδρας και αυτό αναμέναμε και στη Γ’ Εθνική. Σίγουρα θα μας στοιχήσει αυτό οικονομικά αφού όλος ο δήμος Τεμπών «διψάει» να δει την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία. Θα δούμε στο μέλλον πως θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε πολλά σκαλοπάτι – σκαλοπάτι και να έχει η όλη προσπάθεια μια διάρκεια ετών.

Αναφέρθηκε και στον Π.Ο.Ε.

«Όσον αφορά για την Ελασσόνα που διαμαρτύρεται για την απόφαση της ΕΠΟ αναφορικά με τον τρόπο ανάδειξης του πρωταθλητή την κατανοούμε την Ελασσόνα, συμπάσχουμε γιατί μπορούμε να καταλάβουμε τη θέση που βρίσκεται γιατί θα μπορούσε και εμείς να είμαστε στην ίδια πλευρά. Η Ελασσόνα είχε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτή είναι μία κοινή απόφαση πανευρωπαϊκή, γιατί γνωρίζουμε πως σε όλη την Ευρώπη τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σταματάνε ως έχει, δεν είναι απόφαση μόνο του κράτους μας είναι της Uefa που πήγε στην ΕΠΟ και αυτή έδωσε την απόφαση. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Οι μέρες που ζούμε είναι κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και έπρεπε έτσι να γίνει. Και εμείς λέμε πως η Ελασσόνα άξιζε να βγει δεν έχουμε καμία αντίρρηση γιατί τα δείγματά της στον αγωνιστικό χώρο ήταν πάρα πολύ καλά. Ήμασταν ισάξιες ομάδες αλλά κάποιος έπρεπε να βγει και αυτή τη στιγμή πρώτο ήταν το Μακρυχώρι».