Βαθμολογία

Πυρετώδεις εργασίες ενόψει Γ’ Εθνικής στο Μακρυχώρι (PICS)

Ο Αετός Μακρυχωρίου πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του (είχε αγωνιστεί και δύο φορές στην παλιά Δ’ Εθνική κατά το παρελθόν).

Η διοίκηση της ομάδας με πρόεδρο τον κ. Κώστα Τουρλακόπουλο και αντιπρόεδρο τον κ. Αλέξη Τσιτούρα έκαναν μεγάλη προσπάθεια σε δύσκολους οικονομικά καιρούς και στο φινάλε δικαιώθηκαν. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια ο τεχνικός κ. Κώστας Κατσάρας και ο άμεσος συνεργάτης του κ. Λευτέρης Τέας προετοίμασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ποδοσφαιριστές και στο τέλος άπαντες δικαιώθηκαν.

Η επόμενη ημέρα σίγουρα θα είναι δύσκολη με την διοίκηση να πρέπει να βρει τους απαιτούμενους πόρους ώστε ο Αετός και πάλι να πετάξει ψηλά. Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφεραν οι άνθρωποι της διοίκησης αναμένεται να διευρυνθεί το Δ.Σ. και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει η συνάντηση της διοίκησης με τον κ. Κατσάρα ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του στο σύλλογο με τις δύο πλευρές να δείχνουν πως είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας αφού και οι δύο πλευρές δείχνουν ικανοποιημένες από την κοινή τους πορεία. Από τον επόμενο μήνα αναμένεται να γίνει η συζήτηση με το υπάρχον ρόστερ και φυσικά θα γίνουν και στοχευμένες προσθήκες που θα αναβαθμίσουν και άλλο το ρόστερ.

Παράλληλα στο γήπεδο γίνονται καθημερινά εργασίες ώστε μέσα στο καλοκαίρι το γήπεδο Μακρυχωρίου να αδειοδοτηθεί. Γι’ αυτό το λόγο την Τρίτη (5/5) επισκέφτηκε το γήπεδο ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και τόνισε πως οτιδήποτε χρειαστεί θα βοηθήσει ώστε το γήπεδο να έχει όλες τις προϋποθέσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το γήπεδο βάφτηκε περιμετρικά και σε αυτή τη προσπάθεια έβαλαν αρκετοί πλάτη (Κώστας Τουρλακόπουλος, Λευτέρης Τέας, Γεώργιος Μουρτζίλας, Νίκος Μάντζαρης και Κώστας Σουπεκιώτης).

Αξίζει δε να αναφέρουμε πως ο κ. Γεώργιος Μουρτζίλας που είναι παλιός παίκτης της ομάδας αναλαμβάνει νέος γενικός αρχηγός, με την διοίκηση να τον ευχαριστεί για την συνολική του βοήθεια στην αναμόρφωση του γηπέδου. Επίσης η διοίκηση ευχαριστεί τον κ. Δημήτριο Σταμάτη για την χορηγία των μαρμάρων.

Ο Κώστας Σουπεκιώτης ένας εκ των τριών τερματοφυλάκων της περασμένης χρονιάς βοηθά καθημερινά στις εργασίες του γηπέδου αφού για τον ίδιο ο Αετός είναι η μεγάλη του αγάπη.

Στο γήπεδο συναντήσαμε και την αγαπημένη μας Ιφιγένεια που αγαπά την ομάδα και είναι πάντα δίπλα στον Αετό…

Το athleticlarissa (Βάσω και Χρήστος Γκατζούλης) βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/5) στο γήπεδο Μακρυχωρίου και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες…