Βαθμολογία

Mνημείο ανευθυνότητας η πρόταση Ζέρβα για F4 στη Θεσσαλονίκη!

Την ώρα που οι Έλληνες με κόπους και θυσίες, με καραντίνα και περιορισμό των ατομικών ελευθεριών, προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη με τον κορονοϊό, υπάρχουν πολιτικοί που έχουν αποφασίσει να παίξουν τη δημόσια υγεία κορώνα-γράμματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ναι, ο ίδιος άνθρωπος που προ καιρού συμφώνησε να κλείσει ολόκληρη η νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, ώστε οι Θεσσαλονικείς να προφυλαχθούν από τον ιό, τώρα με μία πρόταση-μνημείο ανευθυνότητας, θέλει να διεξαχθούν οι όποιοι υπόλοιποι αγώνες της Euroleague (FINAL 4 ή FINAL 8 ) στη συμπρωτεύουσα! Και μάλιστα έσπευσε να καταθέσει πρόταση στη διοργανώτρια αρχή ώστε σύμφωνα με δήλωση του από τέλη Ιουνίου μέχρι τέλη Ιουλίου, η πόλη να φιλοξενήσει τις ομάδες και όσους άλλους χρειαστεί να έρθουν από το εξωτερικό για να διεξαχθούν οι αγώνες.

Προσέξτε: Την στιγμή που ολόκληρη η Ευρώπη δεν έχει κάν αποφασίσει πώς θα διαχειριστεί την «καυτή πατάτα» των μετακινήσεων από χώρα σε χώρα, ώστε να μην εξαπλωθεί περισσότερο το κακό, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ελαφρά τη καρδία, διεκδικεί την διοργάνωση ενός γεγονότος που θα φέρει στην Ελλάδα και εν προκειμένω στη Θεσσαλονίκη, έναν μεγάλο αριθμό ατόμων από όλα τα μέρη της Ευρώπης. Σπάει δηλαδή, ουσιαστικά, την οποιαδήποτε καραντίνα με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Κι όλα αυτά στο βωμό, προφανώς, της προσωπικής προβολής.

Προφανώς και οι ίδιοι οι Θεσσαλονικείς αρχικά και εν συνεχεία, φυσικά, η Πολιτεία, οφείλει να λάβει τα μέτρα της και να προφυλάξει τους Έλληνες από την ανευθυνότητα που επιδεικνύουν εκείνοι που θα έπρεπε να την φυλάνε ως κόρη οφθαλμού!

onsports.gr