Βαθμολογία

«Αναδιάρθρωση κατηγοριών με λιγότερες αδικίες προς τις ομάδες»

Ο προπονητής του Αιγάλεω μίλησε σήμερα (3/5) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου, σχολίασε την Super League 2 αλλά και την Football League. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός, Θωμάς Γράφας τόνισε:

«Η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη. Υπάρχουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες ενώ τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να ληφθεί μια απόφαση με αναδιάρθρωση κατηγοριών με λιγότερες αδικίες προς τις ομάδες.

Ο κύριος Παλτόγλου είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και η άποψή του έχει βαρύτητα. Το Αιγάλεω είναι από τις ομάδες (όπως και οι Ολ. Βόλου, Ιάλυσος κ.α.) που πέρσι ανέβηκαν κατηγόρια αλλά επί στην ουσία… δεν ανέβηκαν.

Η Super League 2 ήταν μια καινούρια κατηγορία, που ξέραμε ποιοι θα υποβιβαστούν από την αρχή. Ήταν ένα πρωτάθλημα που όσο αναφορά το κομμάτι της παραμονής δεν είχε ενδιαφέρον. Όσο αναφορά την άνοδο στην Super League δύο-τρεις ομάδες θα έδιναν την μάχη.

Από την άλλη, η Football League από την πρώτη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, τόσο για τις ομάδες που πάλευαν για την άνοδο αλλά και για την παραμονή στην κατηγορία. Ήταν ένα ενδιαφέρον Πρωτάθλημα που προσέλκυσε περισσότερο τον κόσμο».