Βαθμολογία

Προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια προς Κυριάκο Θωμαϊδη

Σαγόνια, καταλαβαίνω ότι έχεις πάθει overdose γιατί λόγω δικαστηρίων, τηλεδιάσκεψης και εργασιών αδειοδότησης δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ μαζί σου και με αυτούς που σου γράφουν την κάθε μ@λ@κί@ που ανεβάζεις, αλλά όσον αφορά τα υπονοούμενα για δήθεν απλήρωτους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, θα σου υπενθυμίσω ότι η ΑΕΛ από τότε που την αγόρασα τον Ιούλιο του 2015,ενώ δεν είχε αδειοδότηση επί 6 χρόνια, από τότε που ήταν ιδιοκτήτες οι Πηλαδάκης και Πλεξίδας, επί των ημερών μου ο Διευθυντής Αδειοδοτήσεων κ. Γιώργος Δημητρίου και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ εισηγούνται και χορηγούν στην ΑΕΛ αδειοδότηση για τη συμμετοχή, όχι μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και τις ευρωπαϊκές.

Αυτή είναι η νόμιμη εξέλιξη και προϋποθέτει απόλυτη εξόφληση όλων των υποχρεώσεων της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, το ΙΚΑ, τους συνεργαζόμενους με αυτήν, τα στελέχη, τους προπονητές και κυρίως τους ποδοσφαιριστές Έλληνες και ξένους.

Για να χαρείς πολύ, επειδή ξέρω ότι είσαι ερωτευμένος μαζί μου, το ίδιο θα γίνει και την τρέχουσα σεζόν, γιατί σήμερα και μέσα στη νόμιμη προθεσμία με τη βοήθεια των συνεργατών μου κ.κ. Χριστακόπουλου και Μάρκου ολοκληρώσαμε έναν τέλειο όπως κάθε χρόνο φάκελο, που μέσω εξτρέ τραπεζών αποδεικνύονται όλες οι καταβολές - εξοφλήσεις προς όλους και έτσι η ΑΕΛ μας για άλλη μια χρονιά θα λάβει ευρωπαϊκή αδειοδότηση πρώτη απ’ όλες τις ελληνικές ΠΑΕ.

Το τονίζω ευρωπαϊκή και όχι εγχώρια αδειοδότηση, που χθες πήρε παράταση τακτοποίησης οφειλών για ένα μήνα μέχρι τις 31/5/2020.

 

Υ.Γ.1 Το σημαντικό είναι ότι δεν διακανονίσαμε οφειλές, αλλά εξοφλήσαμε. Και ο νοών νοήτω!

Υ.Γ.2 Σαράντα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους έχω πληρώσει όλους και δεν χρωστάω ούτε μια δραχμή σε κανέναν.

Υ.Γ.3 Αφήνω να κάνουν προσφυγές για να ξεκουμπιστούν μόνο τους απατεώνες ποδοσφαιριστές και προπονητές και ας μου κοστίζει ακριβότερα…. Όταν εσύ και οι υπόλοιποι βλέπετε να κάνουν προσφυγή στην ομάδα μου είτε ποδοσφαιριστές είτε προπονητές, να γνωρίζεις ότι αυτοί είναι ποδοσφαιρικοί απατεώνες και γι αυτό και δεν τους πληρώνω.

Σαγόνια μην ανησυχείς, γιατί έρχεται τριήμερο και θα έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί σου!