Βαθμολογία

Επίσημα στη Γ’ Εθνική ο Αετός Μακρυχωρίου!

Το βράδυ της Τετάρτης (29/4) με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ γνωστοποίησε την άνοδο των πρωτοπόρων όλων των Α’ ΕΠΣ στην Γ’ Εθνική για την περίοδο 2020-21. Με αυτή την εξέλιξη πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΛ DE TOX για την περίοδο 2019-2020 ανακηρύσσεται ο Αετός Μακρυχωρίου.

Μία εξέλιξη που δικαιώνει τις προσπάθειες των ανθρώπων της διοίκησης του Αετού, του προέδρου Κώστα Τουρλακόπουλου, του αντιπροέδρου Αλέξη Τσιτούρα, του προπονητή Κώστα Κατσάρα, του βοηθού Λευτέρη Τέα και όλων των ποδοσφαιριστών που έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα η επόμενη ημέρα θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τον Αετό και όλο το χωριό. Εξάλλου άπαντες στην διοίκηση προετοιμάζουν εδώ και καιρό τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το ερασιτεχνικό και τη Γ’ Εθνική:

«Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20. Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων. Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21. Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA. Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού. Οι τελικές αποφάσεις για την Γ΄ Εθνική θα ληφθούν κατόπιν νεότερης εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων».