Βαθμολογία

Καντούτσης: Απογοητεύσαμε φέτος – Κόσμημα ο κ. Πρασσάς!

Ξεκάθαρος και ειλικρινής παρουσιάστηκε με δηλώσεις του σε αθλητική σελίδα της Μεσσηνίας, ο παίκτης της Καλαμάτας, Τάσος Καντούτσης. Στο «taklin» μίλησε ο Καλαματιανός ποδοσφαιριστής της «Μαύρης Θύελλας» Τάσος Καντούτσης, όπου περιγραφεί πως είναι η ζωή εν μέσω κορονοϊού, για την τοπική ομάδα, για τον κ. Πρασσά, για τον κόσμο, αν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα ενώ δίνει τις ευχές για τις ημέρες που μας πέρασαν.

Αναλυτικά, τονίζει τα εξής: «Φέτος η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που περίμενε κανείς και παρά το καλό ξεκίνημα η συνέχεια ήταν απογοητευτική. Σε αυτό έπαιξαν πολλά ρόλο όπως οι συχνές αλλαγές παιχτών και προπονητων, κάποιες διαφωνίες μεταξύ των διοικούντων και φυσικά τα αποτελέσματα τα οποία ήταν αρνητικά για πάρα πολύ καιρό κάτι που φυσικά επηρέασε τους πάντες.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι ο κύριος Πρασσάς ήταν και είναι δίπλας μας και στα ευκολα και στα δύσκολα και είναι πραγματικό κόσμημα για την ομάδα, την αγαπάει πολύ την ομάδα πρέπει να μείνει στην ομάδα για αρκετό καιρο και κάνει τα πάντα για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα.

Χάλασε πολλά λεφτά αλλά θέλω να τονίσω εδώ ότι είναι δύσκολο κάποιος να είναι πρόεδρος μιας ομάδας από τόσο μακρυά και κάποια γεγονότα ίσως να μην τα μάθαινε η να του τα μετέφεραν και διαφορετικά.

Το πρωτάθλημα της Football League ήταν πολύ ενδιαφέρον φέτος και για τις θέσεις της ανόδου και για αυτές του υποβιβασμού. Θα έλεγα πιο ενδιαφέρον από την SL2 με ιστορικές ομάδες με κόσμο και καλά ρόστερ και με αμφίρροπα αποτελέσματα όπου ο τελευταίος μπορούσε να κερδίσει τον πρώτο.

Κατά την γνώμη μου είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί με όλα αυτά που έχουν συμβεί την απόχη των ποδοσφαιριστών,την φυγή όλων των ξένων, την οικονομική στενότητα των ΠΑΕ και την πιθανότητα τραυματισμών η ακόμα και τον φόβο να κολλησει κάποιος τον ιό.

Όλο αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο παγκοσμιως, θεωρώ ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από την κυβέρνηση με την γρήγορη εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης.

Υπάρχει κατανόηση από τον κόσμο και θεωρώ ότι σύντομα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Σίγουρα για πολλές επιχειρήσεις και όχι μόνο ήταν καταστροφικός αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία των ανθρώπων.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές ακολουθαμε το προγραμμα που μας έχει δώσει η ομάδα και προσπαθούμε να είμαστε σε καλή κατάσταση σε περίπτωση που οι αρμόδιοι φορείς επιλέξουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα..

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο να παραμείνουν δυνατοί και με θετική ενέργεια σε αυτή την δοκιμασία και να πω στους φιλάθλους μας ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γνωρίζουμε ότι η φετινή πορεία της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει κανέναν μας αισθανόμαστε άσχημα για αυτό αλλά θετική ενέργεια και καλές επιλογές από όλους τους εμπλεκόμενους εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα την πόλη και τον υπέροχο κόσμο μας».