Βαθμολογία

«Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό ο Μπούα»

Επιμένουν οι Ελβετοί για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κέβιν Μπούα  της Βασιλείας. Ο Κέβιν Μπούα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει παίξει δυνατά για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τους Ελβετούς, ο 27χρονος εξτρέμ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα καταλήξει στον Πειραιά και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα ερυθρόλευκα.

Το τελευταίο ρεπορτάζ από την «telebasel.ch», αναφέρει πως ο Κέβιν Μπούα δεν θα ανανεώσει με τη Βασιλεία και πως ο Ολυμπιακός είναι ο πιθανότερος επόμενος σταθμός της καριέρας του.

«Οι συμπαίκτες του Κέβιν θεωρούν απίθανο να ανανεώσει με τη Βασιλεία. Ο παίκτης θα φύγει και οι πιο καυτοί υποψήφιοι είναι ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας», αναφέρει το ρεπορτάζ των Ελβετών και προσθέτει: «Από κύκλους συμπαικτών του Μπούα, έχει ακουστεί ότι έχει ήδη συμφωνία με τον Ολυμπιακό».

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν… σηκώνουν τους τόνους στο θέμα των μεταγραφών και αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάτι τόσο προχωρημένο με τον παίκτη. Οι Ελβετοί, ωστόσο, επιμένουν ότι έχει γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο ύψους 600.000 ευρώ τον χρόνο.

onsports.gr