Βαθμολογία

Τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με τη Super League 2, Football League

Όσα συζήτησαν Αυγενάκης και εκπρόσωποι των ΠΑΕ των μικρών επαγγελματικών κατηγοριών. Τηλεδιάσκεψη με την ηγεσία της Super League 2-Football League είχε το μεσημέρι της Τρίτης (28/04) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Σε αυτή συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος αλλά και παράγοντες των έξι ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακού, Χανιά, ΑΟ Τρίκαλα και Ιάλυσου.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το αν και κατά πόσον οι μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορούν να επανέλθουν σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Παράλληλα, οι ομάδες έθεσαν θέμα αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν, καθώς τις οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού, τόσο στις ΠΑΕ, όσο και στα συμβόλαια των παικτών.

Όπως ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ανάρτησή του στο twitter, οι εκπρόσωποι της λίγκας τον ενημέρωσαν «...ως προς τους προβληματισμούς τους εν όψει της σταδιακής επανέναρξης της αθλητικής δραστηριότητας. Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουν με συγκεκριμένες προτάσεις για μέτρα στήριξης & το μέλλον των ποδοσφαιρικών διοργανώσεών τους».

Θα ακολουθήσει νέα τηλεδιάσκεψη Super League 2-Football League με Αυγενάκη

Η ενημέρωση της Super League 2-Football League μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή της Επταμελούς Επιτροπής της SL2-FL, αποτελούμενης από τον πρόεδρο της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά, Ιάλυσος, Τρίκαλα, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η 7μελής επιτροπή παρέθεσε τους προβληματισμούς της για την επόμενη ημέρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στον Υφυπουργό, ο οποίος τους άκουσε και ζήτησε να ακολουθήσει νέα τηλεδιάσκεψη –μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού- όπου θα κατατεθούν πλέον επίσημες προτάσεις για τα μέτρα στήριξης και το αύριο των διoργανώσεων.

onsports.gr