Βαθμολογία

Έχει γράψει μεγάλη ιστορία ο «Τσίτσο»

Ο Νίκος Αργυρούλης γεννήθηκε στον Τύρναβο στις 7 Οκτωβρίου 1952. Αγωνίστηκε 12 χρόνια στη ΑΕΛ με την οποία μετράει (στα χρόνια που ήταν στην Α' Εθνική) 131 συμμ. και 5 γκολ, από ένα σε Ολυμπιακό (1982-83) και Άρη (1983-84), κλείνοντας την καριέρα του στα Τρίκαλα.

Σε ηλικία 17 ετών, πήρε μετεγγραφή στην ΑΕΛ. Πήγε στον Καναδά για να παίξει μπάλα το 1976, μαζί με τους Σταθόπουλο, Βεντούρη, Μίλερ, Παναγιωτίδη, Χριστουδούλου.

Λίγο αργότερα, του κόλλησαν το παρατσούκλι «Τσίτσο», από τους Τσίτσο και Φράγκο, δύο Ιταλούς ηθοποιούς που εκείνη την εποχή έκαναν μεγάλη καριέρα. Ακόμα στη Λάρισα «Τσίτσο» τον φωνάζουν. Αν φωνάξεις Αργυρούλης, από τους πιο μεγάλους σε ηλικία θα γυρίσει ένας-δύο, αν πεις «Τσίτσο», θα γυρίσουν όλοι.

Το καλοκαίρι του 1982 κατέβηκε στον Πειραιά και υπέγραψε στον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στον Άρη και τα Τρίκαλα και σε ηλικία 34 ετών σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια ακολούθησε μία λαμπρή καριέρα ως τεχνικός σε επαγγελματικές ομάδες και στη συνέχεια σε ερασιτεχνικά σωματεία, καθώς και σε ακαδημίες.

Σπουδαίος άνθρωπος ο «Τσίτσο» αξίζει να συνομιλήσεις μαζί του όπου είναι σίγουρο πως θα σου πει μια ιστορία από την ζωή του που γράφτηκε με χρυσά γράμματα…