Βαθμολογία

Η ζωή του όλη τα γήπεδα!!!

Ο Θοδωρής Βουτυρίτσας γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1962 στη Λάρισα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα Πελασγώτιδα Λάρισας. Η ΑΕΛ δεν αργεί να τον εντοπίσει και έτσι το 1979, σε ηλικία 17 ετών γίνεται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Στους «βυσσινί» καθιερώθηκε σταδιακά ως βασικός και αγωνίστηκε από το 1979 μέχρι το 1993, γνωρίζοντας μεγάλες στιγμές και επιτυχίες, συμμετέχοντας σε 331 αγώνες και πετυχαίνοντας 26 γκολ. Μέλος και εκείνος της εκπληκτικής ομάδας της ΑΕΛ, που έκανε περήφανη μια ολόκληρη πόλη.

Με την ΑΕΛ πήρε ένα Κύπελλο Ελλάδος (1985) κι ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος (1988). Το καλοκαίρι του 1993 ο Θοδωρής Βουτυρίτσας μετακομίζει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου αγωνίστηκε για μία σεζόν και κατέγραψε 4 συμμετοχές. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής σε Αχιλλέα Μπάρας, Αναγέννηση Σχηματαρίου. Τελευταίος σταθμός στην ποδοσφαιρική του διαδρομή, η ομάδα της γενέτειρας του, ο ΑΟ Νέων Καρυών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι είχε 6 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Εδώ και πολλά χρόνια έχει την δική του ακαδημία ποδοσφαίρου και έχει αναδείξει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές όπου έχουν αγωνιστεί μέχρι το υψηλότερο επίπεδο. Συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο μέχρι και σήμερα τον δικό του αγώνα με κοινό γνώμονα την προσφορά του στα νέα παιδιά…