Βαθμολογία

Υψώνονται ξανά οι «βυσσινί» κεραίες!

Στα ραδιόφωνά μας αναμένεται εντός ολίγων ημερών να επιστρέψει ο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της περιφέρειας. Πρόκειται για το ΑΕΛ Radio 104.8 το επίσημο ραδιόφωνο της ΠΑΕ ΑΕΛ το οποίο επιστρέφει ανανεωμένο με καταξιωμένους, αλλά και νέους δημοσιογράφους - παραγωγούς.

Ανανεωμένο και σε νέα στούντιο το ραδιόφωνο της ΑΕΛ θα επιδιώξει αυτή τη φορά να μείνει, ενώ θυμίζουμε ότι είχε σταματήσει να εκπέμπει στις 28 Οκτωβρίου 2017. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΑΕΛ RADIO 104,8 έρχεται και θα είναι ένα πολύ όμορφο ραδιόφωνο, με καταξιωμένους και νέους δημοσιογράφους - παραγωγούς, με τις αποκλειστικές ειδήσεις του από τη συνολική λειτουργία της ομάδας που λατρεύουμε, της ΑΕΛ, με καθημερινές αποκλειστικές συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, που μόνο στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ και στους παραγωγούς της θα παραχωρούνται και με ανοιχτά μικρόφωνα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ για όλους αυτούς που αγαπούν την ΑΕΛ και θέλουν την πρόοδο της.

Έρχονται διαγωνισμοί για τους ακροατές του ραδιοφώνου της ΑΕΛ που θα καταπλήξουν και πάντοτε με εκλεκτή μουσική και όμορφα τραγούδια για όλα τα γούστα. Το στούντιο στον πολύ όμορφο χώρο στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου ολοκληρώνεται και σας παρουσιάζουμε, για να το χαρείτε, μια πολύ όμορφη φωτογραφία από τον εσωτερικό του διάκοσμο.

Σε λίγες μέρες με την ολοκλήρωση και των εργασιών με τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα στην τοποθεσία του αναμεταδότη θα γίνουμε πάλι μια πολύ όμορφη οικογένεια.