Βαθμολογία

Σαρωτικές αλλαγές στο Open

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε στο Open από την επόμενη σεζόν. Το κανάλι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης και αυτό είναι κάτι που οι ιθύνοντες θέλουν να ανατρέψουν πάση θυσία. Έτσι το πρόγραμμα του σταθμού πρόκειται να αλλάξει ριζικά, με νέα πρόσωπα, εκπομπές και ζώνες να προστίθενται από Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newspistol, Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου και Φαίη Μαυραγάνη θα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους την επόμενη σεζόν, με μεγάλες ωστόσο αλλαγές στην ομάδα, τα σκηνικά και την δομή των εκπομπών τους. Ακόμα, αναμένεται να ξεκινήσει το «Πάμε Πακέτο» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου,  το «Δικαστήριο Μόδας» με την Μαρία Μπακοδήμου αλλά και μία νέα εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας, ενώ σημαντική θέση στο πρόγραμμα αναμένεται να έχει και η μυθοπλασία.

Όσον αφορά την ενημέρωση, ο άρτι αφιχθείς Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει λευκή επιταγή για να φέρει στο κανάλι ένα πρόσωπο με άποψη και εκτόπισμα για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, καθώς η σημερινή του πορεία θεωρείται προβληματική. Μάλιστα, το ρεπορτάζ θέλει τον Αντώνη Σρόιτερ και την Όλγα Τρέμη να βρίσκονται στο στόχαστρο  του νέου διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Open.

Τέλος, παρελθόν για το Open φαίνεται ότι αποτελεί η Αννίτα Πάνια, αφού η συνέχιση της εκπομπής «Αννίτα Κοίτα» κρίνεται μάλλον απίθανη, τόσο λόγω τηλεθέασης όσο και λόγω περιεχομένου.