Βαθμολογία

Γεραπετρίτης: «Να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα να χαρούμε κι εμείς»

Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στις αθλητικές διοργανώσεις και αστειεύτηκε σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα σε όλους τομείς και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις αθλητικές διοργανώσεις.

Και με την συνέντευξη να φτάνει στο τέλος της, ο κύριος Γεραπετρίτης αστειεύτηκε σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό αλλά ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον των πρωταθλημάτων.

Αθλητικές διοργανώσεις θα ολοκληρωθούν φέτος;
«Υπάρχει μια προβοκάτσια η οποία αναφέρεται πως δεν θα υπάρξουν αθλητικές διοργανώσεις ώστε να μην πάρει το πρωτάθλημα ο οποιοσδήποτε προηγείται».

Προβοκάτσια από ποιον;
«Αστειεύομαι».

Επειδή είστε Ολυμπιακός...
«Κι αυτό είναι γνωστό. Και μια και καταφέραμε να προηγούμαστε φέτος καλό θα είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για να χαρούμε κι εμείς. Αυτό όμως που ισχύει και σε αυτό το κεφάλαιο θα υπάρξει μια σταδιακή ένταξη αθλητικών διοργανώσεων. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να υπάρξουν θεατές σε αθλητικά γεγονότα. Οτι υπάρξει από αθλητικά γεγονότα θα υπάρξει με περίσκεψη και φειδώ για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία»