Βαθμολογία

Και η κόντρα συνεχίζεται…

Νέα προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια για τον Κυριάκο Θωμαίδη

Ρε Σαγόνια πόσο ηλίθιος είσαι;

Αυτό που έγραψες πριν από λίγο θα ίσχυε, εάν η Παναχαϊκή πτώχευε και ετίθετο σε εκκαθάριση όταν εγώ ήμουν ιδιοκτήτης της.

Εγώ την Παναχαϊκή την παρέδωσα σε αυτούς που την αγόρασαν μαζί με την ερασιτεχνική (όλοι μαζί εμφανίστηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με δικηγόρο τον γραμματέα της ερασιτεχνικής κ. Τσαούσογλου για να εγκριθεί η μεταβίβαση) δεύτερη στην βαθμολογία της Super League 2 και εξυγιασμένη από χρέη 3.300.000€ συν τόκους και προσαυξήσεις που παρέλαβα από τον Μακρή, όταν την αγόρασα και την άφησα με υπόλοιπο 900.000€ ρυθμισμένα σε 100 δόσεις.

Αυτοί  που με τις ευλογίες της ερασιτεχνικής την αγόρασαν χωρίς να δώσουν ούτε ένα ευρώ και ανέλαβαν να πληρώνουν μόνο 7.500€ μηνιαία δόση στο ΙΚΑ και στην ΔΟΥ, μέσα σε ένα χρόνο μαζί με την ερασιτεχνική την διέλυσαν και εκτόξευσαν τα χρέη της στο 1.600.000€, οδηγώντας την ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αυτοί που ήταν τελευταίοι ιδιοκτήτες και στα χέρια τους πτώχευσε, δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν, αλλά εγώ δυστυχώς επειδή είμαι ο μόνος που έχει περιουσία αναγκάστηκα να αναλάβω τα χρέη τους και να πληρώνω το ποσό το οποίο ανέφερα στην συνέντευξη μου.

Δυστυχώς παρά το ξεφτιλίκι που σου έχω κάνει αυτές τις μέρες δεν βάζεις μυαλό και σε τρώει ο κώλος σου.

Ό,τι και να κάνεις με τα νομικά τα έχεις κάνει σαλάτα και εσύ και οι δικηγόροι που προσλαμβάνεις και συστήνεις.