Βαθμολογία

Περιμένουν τη νέα τηλεδιάσκεψη στην ΑΕΛ

Κάθε ημέρα του Απριλίου που περνάει, τα νέα στην Ελλάδα για τον κορονοϊό μάλλον πρέπει να θεωρούνται ευχάριστα και εφόσον η κατάσταση συνεχίσει να βελτιώνεται, τόσο και οι ελπίδες θα αυξάνονται, για το πώς θα γίνει και πάλι η επιστροφή στην κανονικότητα.
Η ΑΕΛ και ο κόσμος της περιμένουν να πληροφορηθούν πότε θα γίνει η επανεκκίνηση, καθώς όπως όλα δείχνουν θα έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1, με τη διεξαγωγή των αγώνων για τα πλέι οφ και πλέι άουτ της διοργάνωσης.
Με τα μέχρι χθες δεδομένα, όλοι είναι επιφυλακτικοί και κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει την ακριβή ημερομηνία της επανέναρξης, διότι πρώτα πρέπει να αποφασιστεί ποια ημερομηνία θα επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και μετά θα έχουμε επίσημη αγωνιστική δράση.
Εξάλλου οι παίκτες δεν είναι κομπιούτερ και μετά τη μεγάλη αγωνιστική απραξία που έχουν, χρειάζεται και ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ είναι δεδομένο πως καθώς ο χρόνος θα πιέζει και η θερμοκρασία θα ανεβαίνει, τα παιχνίδια θα αποτελούν τα περισσότερα μια τυπική διαδικασία, με εξαίρεση τις ομάδες που θα έχουν κίνητρο.
Στην ΑΕΛ η συμμετοχή της στα πλέι άουτ θα δώσει το δικαίωμα στον προπονητή των «βυσσινί» Μιχάλη Γρηγορίου να αξιολογήσει σε μεγαλύτερο βαθμό το δυναμικό της ομάδας και να δει ενδεχομένως τους Πινακά, Ζαχαράκη και Σουλούκο, παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, την κατάσταση που βρίσκονται για να τους υπολογίζει την καινούργια σεζόν.
Παράλληλα γίνεται και ο κατάλληλος σχεδιασμός, ώστε η λαρισινή ομάδα να είναι σε θέση για να κάνει το βήμα παραπάνω και να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική , με κρυφό όνειρο την έξοδο στην Ευρώπη.
Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη και οι διοικούντες περιμένουν πως την ερχόμενη εβδομάδα (24 Απριλίου ή και πιο πριν) που είναι προγραμματισμένη να γίνει νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League με τις ομάδες, θα υπάρχει μια πιο σαφής εικόνα και δεν αποκλείεται να έχουμε απόφαση για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, έστω κεκλεισμένων των θυρών. Λίγη υπομονή λοιπόν ακόμη και εξελίξεις αναμένονται να υπάρξουν μετά το Πάσχα και μακάρι να είναι ευχάριστες, όχι μόνο για τους φίλους του ποδοσφαίρου, αλλά γενικά για όλο τον κόσμο που περνάει μια τεράστια δοκιμασία από τον εφιάλτη της πανδημίας.
*Όσον αφορά στο θέμα της αδειοδότησης, κι εδώ η ΠΑΕ ΑΕΛ φέρεται αποφασισμένη να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα και στόχος της είναι να κατακτήσει η ομάδα την 7η θέση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία