Βαθμολογία

«Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου»

Το μήνυμά του Γιάννη Ασσαριωτάκη στα social media… Αναλυτικά τόνισε ο πρόεδρος του Πόρου: «Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, ούτε να αφήνω τους άλλους να υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μου, της επιχείρησης μου και της ζωής μου.

Πριν 4 χρόνια αποφάσισα οτι θα μπορούσα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό της γειτονιάς, που μεγάλωσα, κι ανέλαβα την Προεδρία του ερασιτεχνικού σωματείου της. Το ταξίδι αυτών των 4 χρόνων ήταν ονειρικό με την ομάδα να βρίσκεται στην Γ εθνική κατηγορία.

Το καταραμένο 2020 μας έφερε αυτό τον βιολογικό πόλεμο, ο οποίος σπέρνει τον θάνατο την καταστροφή της οικονομίας τη φτωχοποίηση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας.

Κύριοι υψηλόβαθμοι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που ποτε δεν σκύβετε στα αληθινά προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και νιώθετε μάγκες με την τσέπη των παραγόντων μην πετάξετε την τεράστια ευκαιρία που σας παρουσιάζετε να μας αφήσετε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο εμείς που πληρώνουμε!

Χωρίς να θέλω να στηρίξω τις απόψεις μου σ αυτό τον βρομερό ιό , χωρίς ντροπή, χωρίς φόβο για τις συνέπειες, αν πραγματικά σκοπεύετε να συνεχίσετε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για να επιτρέψετε να συνεχίζεται το σημερινό status quo, συγγνώμη δεν θα συμμετέχω.

Γνωρίζοντας τις συνέπειες και τολμώντας να πω αυτό που άλλοι φοβούνται η ομάδα μου κι η τσέπη μου δεν θα σας σταθούν δεκανίκι! Χωρίς ντροπή, γιος βιοπαλαιστή ηλεκτρολόγου, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας μεταξύ της ζωής μου και του ποδοσφαίρου σας, διαλέγω την ζωή μου!

Καλή Ανάσταση».