Βαθμολογία

Μπίκας: Διαφορετικός αυτός ο μήνας, αλλά...

Ο αρχηγός του Θεσπρωτού αλλά και κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου, έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε για το πως βιώνει το τελευταίο διάστημα χωρίς ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Μπίκα στο «Theball»:

Για το πως κύλησε όλο αυτό το διάστημα χωρίς ποδόσφαιρο και πως πέρασε τον χρόνο του στο σπίτι:

Σίγουρα ήταν πολύ διαφορετικός αυτός ο μήνας για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο χωρίς προπονήσεις χωρίς αγώνες στην καθημερινότητά μας, αλλά σίγουρα η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και αυτή τη στιγμή αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους. Αυτό το διάστημα το περνάω σπίτι με την οικογένειά μου κάνοντας πράγματα που δεν είχα το χρόνο να κάνω πριν.

Για την φυσική κατάσταση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή ο ίδιος και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας:

Στο θέμα της φυσικής κατάστασης προσπαθούμε όλοι οι παίκτες να μείνουμε σε ένα καλό επίπεδο είτε πηγαίνοντας για τρέξιμο είτε και με την διαδικτυακή προπόνηση που κάνουμε όλοι στην ομάδα με τη βοήθεια του προπονητή και των γυμναστών μας.

Για το φινάλε της σεζόν και τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν:

Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα γιατί απαιτείται αρκετός χρόνος προκειμένου να προετοιμαστούν οι ομάδες , να έρθουν σε ένα καλό επίπεδο και να διεξαχθούν τα παιχνίδια, αλλά άμα οι ειδικοί κρίνουν ότι πρέπει να ξαναρχίσει πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε τα τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια και να κρατήσουμε την ομάδα στη κατηγορία! Τέλος να ευχηθώ Καλο Πάσχα σε όλους με υγεία!