Βαθμολογία

Μας έλειψε το γήπεδο!!!

Η παγκόσμια κινητοποίηση που είναι σε εξέλιξη για την αντιμετώπιση του κορωναϊού, έχει καλύψει τα πάντα! Θα πρέπει ο καθένας μας να αναλάβει την προσωπική του ευθύνη σε μια συλλογική προσπάθεια, στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Είναι αλήθεια ότι η αναζήτηση της λογικής και η διατήρηση της ψυχραιμίας δεν είναι απλό πράγμα για ένα πολίτη, που βομβαρδίζεται καθημερινά από τα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης για τις δραματικές εξελίξεις σχετικά με τον κορωναϊό.

Χωρίς αμφιβολία ο τρόπος που παρουσιάζεται το ζήτημα της εμφάνισης και της εξάπλωσης της νόσου με ένα καταιγισμό ειδήσεων, πανικοβάλλει και επιβαρύνει την ανησυχία των πολιτών.

Και εφόσον τελικά το ζητούμενο σε αυτό το θέμα είναι η ψυχραιμία και με δεδομένο ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της νόσου σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων, η υγειονομική κρίση θα ξεπεραστεί το συντομότερο.

Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή που ο συνδυασμός των προβλημάτων που εκδηλώνονται ταυτόχρονα όπως οικονομική κρίση, μεταναστευτικό και κορωναϊός, συνιστούν φαινόμενο ακραίο μιας νέας ασύμμετρης απειλής για το μέλλον της Ελλάδας.

Για όλους εμάς τους φανατικούς φίλους του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, έχει αρχίσει να μας λείπει πάρα πολύ το γήπεδο, η επαφή με τα σωματεία, τους παράγοντες, τους φιλάθλους και φυσικά αυτή η μαγεία που έχει αυτός ο χώρος του ποδοσφαίρου στο νομό μας! Ευχόμαστε πολύ σύντομα να μπορέσουμε να ξανά ζήσουμε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές όλοι μαζί στα γήπεδα που τόσο αγαπάμε.

Να είστε σίγουροι πως αυτή η μέρα δεν θα αργήσει…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ