Βαθμολογία

Τι δηλώνουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα;

Ποια η άποψη τους για τη φετινή σεζόν;

Τι δηλώνουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου για  τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα;

Ποια η άποψη τους  για τη φετινή σεζόν; Τι πρέπει  να γίνει όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα...

Παναγιώτης Αλεξίου (φίλαθλος) Πρέπει να γίνουν οι αγώνες στην Γ εθνική γιατί ακούγονται πολλά πρώτον και για ποιες ομάδες θα κατέβουν κατηγορία.

Iwannis Potsinio (ποδοσφαιριστής): Ας παίξουμε τα μπαράζ αυτοί που είναι να ανέβουν κ αυτοί π είναι να πέσουν κ οι υπόλοιποι καλό καλοκαίρι τ χρόνου με υγεία.

Alexandros Troukis (τερματοφύλακας): Διακοπη πρωταθληματων,επικυρωση της βαθμολογιας ως εχει και αναδιαρθωση κατηγοριων, το να ακυρωθει η σεζον θα ειναι αδικο για πολλους λογους.

Βαγγέλης Κολοβός (τερματοφύλακας): Αν λήξει έγκαιρα η καραντίνα ,δηλαδή μέσα Μαΐου, τότε  να συνεχιστεί κανονικά η σεζόν Τετάρτη -Κυριακή αν χρειαστεί μέχρι τέλη Ιουνίου. Ειδάλλως η καλύτερη εναλλακτική είναι να συνεχιστεί τον Αύγουστο μέχρι τον Σεπτέμβρη, διακοπή 20 μέρες για μεταγραφές και να αρχίσει η νέα χρόνια. Προσωπικά κάθε απόφαση που θα παρθεί είναι αποδεκτή γιατί όπως και να έχει πρωτόγνωρα φαινόμενα ζούμε όλοι μας. Επομένως κάθε απόφαση κρίνεται δύσκολη.

Κώστας Κοντοχρήστος (φίλαθλος): Θεωρώ πως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα!

Κώστας Κακογιάννης (Φίλαθλος): Δεν βλέπω να παίζουμε ξανά φέτος μπάλα και σίγουρα αρκετά σωματεία θα είναι δυσαρεστημένα από τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Νίκος Λαγός (φίλαθλος): Δεν είναι δίκαιο να βγούνε ομάδες χωρίς να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Σωτήρης Μπάγιας (φίλαθλος): Νομίζω θα είναι καλό για όλους να ολοκληρωθεί η χρονιά και να γίνουν όλα τα ματς ας μας πάρει και Ιούλιος.

Μανώλης Δραγκούλης (φίλαθλος): Το καλύτερο σενάριο είναι να γίνουν τα παιχνίδια και να ολοκληρωθεί η χρονιά χωρίς παράπονα και αδικίες για κανένα.