Βαθμολογία

Γεωργάκης: «Αδικούμαστε από την βαθμολογική μας θέση»

Τι και αν είναι μόνο 26 χρονών! «Κουβαλάει» στις πλάτες του πάνω από 200 ματς σε επίπεδο Δ’ και Γ’ Εθνικής! Ο λόγος για τον χαρισματικό μεσοαμυντικό Ανδρέα Γεωργάκη, ένας εκ των αρχηγών των Μετεώρων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Φιλοθέη Άρτας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, σε μια εκ βαθέων συζήτηση, ανοίγει την καρδιά του αποκλειστικά στο goalnews-karditsa.gr!

Ανδρέα καλησπέρα, που σε πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο; Βρίσκεσαι στα Τρίκαλα ή στην ιδιαίτερή σου πατρίδα την Άρτα;
-Καλησπέρα σας! Αρχικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ που με προσκαλέσατε να παραχωρήσω συνέντευξη στην ιστοσελίδα σας. Αυτή την περίοδο, βρίσκομαι στο τόπο καταγωγής μου και πιο συγκεκριμένα στη Φιλοθέη Άρτας.

Πως αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τον Κορωνοϊό;
-Οι κάτοικοι του χωριού ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών. Άπαντες έχουν κατανοήσει την σοβαρότητα της κατάστασης. Νομίζω πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει επιδείξει αξιοθαύμαστη στάση στο θέμα της τήρησης των μέτρων.

Να πάμε και στα ποδοσφαιρικά τώρα! Τι άποψη έχεις για την φετινή πορεία των Μετεώρων και ειδικότερα για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας;
-Αναμφίβολα, αδικούμαστε από την βαθμολογική μας θέση. Σε πολλά ματς χάσαμε στις λεπτομέρειες, ενώ σε άλλα η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Είμαστε μια καλοδουλεμένη και πειθαρχημένη ομάδα. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε 8-10 βαθμούς παραπάνω! Αναφορικά με τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αν εξαιρέσει κανείς τον Πιερικό που δικαίως βρίσκεται στη 1η θέση της βαθμολογίας, όπως επίσης και την Ποταμιά που αποχαιρέτησε νωρίς την κατηγορία, όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι περίπου ίδιας δυναμικότητας. Δεν υπάρχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές μεταξύ των ομάδων.

-Για τον Ατρόμητο Παλαμά και τον Α.Ο. Σελλάνων, τι άποψη έχεις σχηματίσει;
Πρόκειται για δύο πολύ οργανωμένα σωματεία με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα αμφότερες ήταν από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Τι εκτίμηση έχεις, θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;
-Πραγματικά είναι κάτι, στο οποίο δεν μπορώ να απαντήσω. Αναντίρρητα θα έλεγε κανείς πως προέχει η ανθρώπινη υγεία. Σ’ αυτό οφείλουμε να δώσουμε έμφαση όλοι. Πως θα επανέλθουμε δηλαδή στη κανονικότητα, ομαλά και προπαντός υγιείς.

Στο παρελθόν έχεις αγωνιστεί και στον Α.Ο. Τρίκαλα, με ιδιαίτερη επιτυχία μάλιστα! Πως αισθάνεσαι που ο ΑΟΤ, την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη 2η επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας;
-Ο ΑΟΤ ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στη καρδιά μου! Δίχως αμφιβολία, το γεγονός πως τα Τρίκαλα του χρόνου θα αγωνίζονται στη 2η επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας, είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Μάλιστα, πιστεύω ακράδαντα πως ο ΑΟΤ θα είναι περαστικός από την συγκεκριμένη κατηγορία και αυτό γιατί θεωρώ πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει, στη Super League δηλαδή.

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, ποιες είναι;
-Δεν σας κρύβω πως έχω προσωπικές φιλοδοξίες να αγωνιστώ και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εξέλιξη εξάλλου, είναι αυτή που δίνει νόημα στην ανθρώπινη ύπαρξη! Με ενδιαφέρει κάθε μέρα να γίνομαι όλο και καλύτερος! Να εξελίσσομαι! Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται διαρκώς και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Με πολλή δουλειά, όλα μπορούν να γίνουν!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να μεταφέρεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο;
-Αφού σας ευχαριστήσω και πάλι για το βήμα που μου δώσατε και συγχαρώ την ιστοσελίδα σας για το έργο που επιτελεί, θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, «Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση» σε όλο τον κόσμο! Και μην ξεχνάμε, «Μένουμε όλοι στο σπίτι» και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών.