Βαθμολογία

Τι θεωρείτε σωστό να γίνει σε Γ’ Εθνική και Eρασ. πρωταθλήματα;

Το athleticlarissa αφουγκράζεται τον παλμό και την κοινή γνώμη όσον αφορά την πανδημία που συνεχίζει να πλήττει την χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο σκεφτήκαμε πως σίγουρα μετράει η γνώμη όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο νομό μας να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους…

Τι θεωρείτε σωστό να γίνει όσον αφορά τη συνέχιση των πρωταθλημάτων (όποτε αυτό κριθεί σκόπιμο) για την Γ’ Εθνική (3ος όμιλος) και τα Eρασιτεχνικά πρωταθλήματα (ΕΠΣΛ); Πρέπει να συνεχιστούν ή να υπάρξει οριστική διακοπή; Τι προτείνουν τα αθλητικά σωματεία της Λάρισας οι παράγοντες, ποδοσφαιριστές προπονητές  και φίλαθλοι του  αθλητισμού του τόπου μας.

Το athleticlarissa κάνει μια προσπάθεια για να ακουστεί και η γνώμη όλων που ασχολούνται  με τον αθλητισμό στον τόπο μας. Στείλτε μας αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό να γίνει.

Στείλτε τη γνώμη σας στο email athleticlarissa113@gmail.com

Στο fb σε μήνυμα στη σελίδα Athleticlarissa Gr

*Τα σχόλια δεν θα πρέπει να έχουν μέσα υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να αναγράφονται με ελληνικά πεζοκεφαλαία. Στο τέλος κάθε σχολίου είναι υποχρεωτικό να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του εκάστοτε συμπολίτη μας και η ιδιότητά του (πχ προπονητής, πρόεδρος, ποδοσφαιριστής, φίλαθλος κλπ).