Βαθμολογία

Κέρδισε Φαλανιακό, απέκτησε Οικονόμου

 

Καλή εμφάνιση και νίκη με 0-5 για τη νέα ομάδα του Τυρνάβου στο πρώτο φιλικό απέναντι στον Φαλανιακό του Τακη Παραφέστα που αγωνίζεται στο Α' τοπικό Λάρισας.
Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Μπουσινάκηςμε πέναλτυ που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος. Ο Μπουσινάκης και πάλι στο 32' έφυγε στην κόντρα και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα με πλασε σημείωσε το 0-2. Ο ίδιος παίκτης στο 37' είχε σουτ στο δοκάρι. Ο Κακαβίτσης στο 45' με κεφαλιά σημείωσε το 0-3. Στο 66' ο Φλέγκας με προβολή απο κοντά μετά απο ωραίο συνδυασμό που ξεκίνησε απο εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-4 και στην εκπνοή μετά από προσπάθεια του Ρόκα απο αριστερά ο Αλεξίου με πλασέ απο το σημείο του πέναλτυ σημείωσε το 0-5.
Ο Τύρναβος αγωνίστηκε με τους
(α' μέρος) Γούπος (40' Κατσίβελος), Νόνης, Περήφανος, Αθανασιάδης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Μπουσινάκης, Διβανές, Κακαβίτσης, Αγρόδημος, Σιδηρόπουλος
(β' μέρος) Κατσίβελος (65' Ντάλλας), Σιάτρας, Καλπίας, Δημολιός, Παπαγεωργίου, Φλέγκας, Μεζίνι, Τσούκαλος, Μπόντε, Αλεξίου, Ρόκα.
Επόμενο φιλικό της ομάδας την Πέμπτη στη Μελιβοία με τον Φιλοκτήτη.
Μετά απο ψηφοφορία μεταξύ των παικτών αρχηγοί για τη νέα περίοδο θα είναι οι Σιάτρας, Νόνης και Μπουσινάκης.

 

Στο 60' του αγώνα ο Οικονόμου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο

 

Τον αγώνα παρακολούθησε παρέα με τους Βασίλη Μπρέζα και Αχιλλέα Δόκο και το νέο απόκτημα του Τυρνάβου, ο Κώστας Οικονόμου. Ο Οικονόμου που υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο είναι 27 χρόνων και αγωνίζεται στα χαφ ενώ πέρυσι έπαιξε στο πρώτο μισό στη Βέροια και στο δεύτερο μισό της σεζόν στον Ηρακλή.

 

Πηγή: www.sporttirnavos.com