Βαθμολογία

ΝΒΑ: Το σχέδιο των 25 ημερών για την επιστροφή

Το ΝΒΑ μπορεί να μην γνωρίζει πότε και εάν η σεζόν ολοκληρωθεί, όμως έχει ήδη έχει σχέδιο προκειμένου οι παίκτες να βρίσκονται σε φόρμα και στο γήπεδο όταν έρθει εκείνη η ημέρα.

Σύμφωνα με το ESPN, το ΝΒΑ έχει ένα «σχέδιο 25 ημερών» το οποίο θα ξεκινήσει όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία επιστροφής, προκειμένου οι παίκτες να είναι έτοιμοι να παίξουν και πάλι παιχνίδια.

«Ξοδεύουν πολύ χρόνο για να ετοιμάσουν ένα σχέδιο επιστροφής του μπάσκετ», ανέφερε το ESPN, σχετικά με την δουλειά που κάνουν οι αξιωματούχοι του ΝΒΑ για την συνέχιση της σεζόν. «Αυτό που βλέπουν είναι ένα διάστημα 25 ημερών για επιστροφή στο μπάσκετ», συνέχισε. Μια σειρά 11 ημερών ατομικών προπονήσεων, όπου θα υπάρξουν οι κανόνες τήρησης αποστάσεων για μια χρονική περίοδο, και έπειτα ένα διάστημα προπόνησης 14 ημερών.»

Το NBA σταμάτησε την κανονική του σεζόν στις 11 Μαρτίου. Ο επίτροπος Άνταμ Σίλβερ δήλωσε στο παρελθόν ότι το πρωτάθλημα δεν σκοπεύει να λάβει αποφάσεις μέχρι τουλάχιστον την 1η Μαΐου.

Η κανονική περίοδος ήθελε ακόμα περίπου ένα μήνα για να ολοκληρωθεί και τα play-off χρειάζονται περίπου δύο μήνες για να ολοκληρωθούν. Η κανονική περίοδος 2020-21 θα ξεκινούσε όπως συνήθως τον Οκτώβριο, αν και ο Σέλβερ αναγνώρισε ότι θα μπορούσε να επηρεαστεί επίσης.

onsports.gr