Βαθμολογία

Σενάρια για παραμονή όλων των ομάδων στον κρητικό όμιλο!

Νέες εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, από τη Γ' Εθνική ως το τοπικό. Όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αποτελούσε ίσως τη μοναδική λύση μέσα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr όλες οι Ενώσεις της Κρήτης και ιδιαίτερα η ΕΠΣΗ πιέζουν την ομοσπονδία προς αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα η πρόταση (που από ότι φαίνεται θα γίνει αποδεκτή) περιλαμβάνει το μη υποβιβασμό καμίας ομάδας από τον κρητικό όμιλο της Γ΄Εθνικής, κάτι που θα επωφελήσει τους άμεσα ενδιαφερομένους, Πόρο και Ρεθυμνιακό.

 Βέβαια κάτι τέτοιο θα έχει εξελίξεις ντόμινο, καθώς είναι λογικό να μην υποβιβαστούν ομάδες και από τα πρωταθλήματα της Α1, Α2 και Β ΕΠΣΗ.

Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τους πρωταθλητές της Κρήτης, την άνοδο για την Γ΄Εθνική θα πάρουν και όλες οι δευτεραθλήτριες ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Αλμυρός. Το σενάριο αυτό φαίνεται αρκετά πιθανό καθώς εν μέσω πανδημίας η διεξαγωγή μπαράζ ανόδου είναι αδύνατη.

Όλα βέβαια αναμένεται να επιβεβαιωθούν μέσα στις επόμενες μέρες, με τις εξελίξεις να τρέχουν και τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς!