Βαθμολογία

Ψηφίζουν συνδρομητική τηλεόραση oι τηλεθεατές - Άνοδος για την Cosmote tv

Iδιαίτερα αυξημένη είναι η θέαση τηλεοπτικού περιεχομένου από τα ελληνικά νοικοκυριά, κατά την περίοδο παραμονής στο σπίτι για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η τηλεθέαση στα κανάλια της Cosmote TV τον Μάρτιο ενισχύθηκε σημαντικά, με το Cosmote History HD (+30%), τα κανάλια Cosmote Cinema HD (+40%), αλλά και τα παιδικά κανάλια της πλατφόρμας (+70%), να σημειώνουν τη μεγαλύτερη αύξηση, σε επίπεδο τηλεθέασης. Αυξημένη ζήτηση έχουν και οι  υπηρεσίες on demand θέασης περιεχομένου της COSMOTE TV, για τις αυξημένες ανάγκες τους σε ψυχαγωγία από το σπίτι. Οι ενοικιάσεις ταινιών, μέσω της υπηρεσίας Movies Club, έχουν διπλασιαστεί, ενώ η θέαση περιεχομένου μέσω της δωρεάν on demand υπηρεσίας COSMOTE TV Plus, όπου οι συνδρομητές μπορούν να βρουν ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και πάνω από 90 ολοκληρωμένους κύκλους σειρών (box sets), σημείωσαν άνοδο 70%, μέσα στον Μάρτιο.

Συνολικά, αυτή την περίοδο, οι συνδρομητές της υπηρεσίας, πραγματοποιούν πάνω από 8 εκατ. ενέργειες/μήνα (ενοικίαση ταινίας, θέαση ταινίας/σειράς, χρήση της υπηρεσίας REPLAY TV για ετεροχρονισμένη θέαση περιεχομένου) μέσω των on demand υπηρεσιών.

Μedia.gr