Βαθμολογία

Μετρ στο είδος του!!!

Ο Κώστας Λιάπης γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1973 στο Μοσχάτο Αττικής και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι γυμναστής απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Είναι πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος με συμμετοχές σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ ήταν και κάτοχος πανελλήνιου ρεκόρ εφήβων στο ίδιο άθλημα. Το ντεμπούτο σε ποδοσφαιρική ομάδα το έκανε με τη Βέροια στη Superleague το 2007-2008 και για πολλά χρόνια παρέμεινε σε τιμ επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων υψηλού επιπέδου.

Τα τελευταία χρόνια αν και οι προτάσεις ήταν πολλές εκτός νομού ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στη Λάρισα και να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο. Έτσι λοιπόν γυμνάζει καθημερινά πάρα πολλούς αθλητές διαφόρων κατηγοριών, ενώ παράλληλα ανήκει και στο τεχνικό τιμ του Ηρακλή Λάρισας.

Πραγματικά μεγάλο κεφάλαιο ο Κώστας Λιάπης, γνωρίζει πάρα πολύ καλά την δουλειά του και η εμπειρία του τον έχει οδηγήσει στην κορυφή! Από τους καλύτερους γυμναστές που διαθέτει η χώρα μας τον εμπιστεύονται ουκ ολίγοι αθλητές και πραγματικά ο ίδιος δίνει για όλους τον καλύτερο εαυτό του!