Βαθμολογία

Μόρας: «Έχουμε ανάγκη να ενωθούμε»

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr για την ανάγκη ενότητας που είχε η Ελλάδα και εξέφρασε τις σκέψεις του για τα θετικά στοιχεία που θα αποκομίσουμε από την πρωτόγνωρη μάχη με την πανδημία.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Βαγγέλης Μόρας μέσω του τηλεμαραθωνίου του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr, ο οποίος τόνισε τη θυσία που πρέπει να κάνουμε όλοι για να βγούμε όλοι πιο δυνατοί από τη δύσκοή περίοδο που διανύουμε. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός στο gazzetta.gr για:

Την πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ: «Το χρειαζόμαστε να ενωθούμε, ο καθένας στον δικό του τομέα. Το εμείς πάνω από το εγώ το ξεχνάμε σαν Έλληνες πολλές φορές και αυτές οι στιγμές μας το θυμίζουν, γινόμαστε ένα και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Κάνουμε μια θυσία για να βγούμε όλοι μαζί ενωμένοι από την δύσκολη περίοδο».

Το αν θα μας αφήσει κάτι καλό η «μάχη» με τον Covid-19: «Όταν συμβαίνουν άσχημα πράγματα, στο υποσυνείδητο κάτι σου μένει. Είναι στη φύση του ανθρώπου να ξεχνά δύσκολες καταστάσεις, αλλά τέτοιες στιγμές φέρνουν στη συνείδηση ότι η υγεία μετράει πάνω από όλα. Ό,τι δύσκολο περνάς σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Πρέπει να ψάξουμε τη θετική πλευρά από όλο αυτό».

Την κατάσταση που επικρατεί στη Λάρισα: «Όσες φορές έχω βγει για να τρέξω ή για σούπερμαρκετ, δεν κυκλοφορεί κόσμος. Τώρα λίγο ξεφεύγει η κατάσταση με τις μάσκες και την προστασία, ο κόσμος είναι λίγο πιο ελεύθερος. Έχουμε παρουσιάσει πολύ θετικά δείγματα στην αντιμετώπιση του Covid-19. Αν το σκεφτείς, εμείς οι υγιείς θα έπρεπε να είμαστε έξω. Η θυσία που κάνουμε είναι για τον διπλανό μας, μην μπερδευόμαστε, ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή στο τέλος θα αγκαλιαστούμε και θα συζητάμε πώς νικήσαμε κάτι πρωτόγνωρο».