Βαθμολογία

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια»

Ο Βασίλης Νούσιος είναι ένα όνομα που πραγματικά έχει μεγάλη ιστορία και διάρκεια στον χρόνο και η «μυρωδιά» του οδηγεί τον κάθε άνθρωπο στο απόγειο των αισθήσεων.

Το όνομά του έχει συνδυαστεί απόλυτα με τις ευωδίες, τα αρώματα, τις πιο υπέροχες και παράξενες οσμές που αυτός ο άνθρωπος μεταφέρει στην ρινική μας κοιλότητα, από ένα μπουκαλάκι που έχει έρθει από διάφορα μέρη της γης.

Η διάρκεια του αρώματος (και του ονόματός του φυσικά στον χώρο) θα σας καταπλήξει, θα σας στιγματίσει σαν άνθρωπο και θα γίνει ο άνθρωπος εκείνος που θα σας φέρει μπρος σε έναν ευωδιαστό κόσμο και θα νιώσετε την ανάγκη της δημιουργίας και της σωματικής ευχαρίστησης.

Είναι ευρύτατα γνωστός στην Λάρισα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσα από την ενασχόλησή του με τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, την δημιουργία ιδιαίτερων αρωματικών σειρών, αλλά και των αποκλειστικά προσωπικών του εφευρέσεων και συγκεκριμένα των διαφορετικών ειδών θεραπευτικών-θερμαντικών-τονωτικών βαλσάμων για τους αθλητές και των ειδικών αρωματοθεραπειών.

Μία επίσκεψη, λοιπόν στο δικό του χώρο θα σας πείσει και θα σας εντυπωσιάσει και αυτό γιατί η επιλογή θα είναι προσωπική σας και θα πηγάζει από τις δικές σας επιθυμίες και τα δικά σας θέλω. Στην οδό Δευκαλίωνος 7 στον 2ο όροφο μπορείτε να τον επισκεφτείτε και παράλληλα να δείτε από κοντά όλα αυτά που φτιάχνει με τόσο μεγάλη αγάπη. Κάνει φυσικά και θεραπευτικό μασάζ και από τα χέρια του έχουν περάσει ουκ ολίγοι άνθρωποι και φυσικά ποδοσφαιριστές…

*Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στο athleticlarissa και τον ιδιοκτήτη του Χρήστο Γκατζούλη.