Βαθμολογία

Ποδοσφαιριστής και… μοντέλο!!!

Ο λόγος για τον Λαρισαίο Σωκράτη Ευαγγέλου που τα τελευταία χρόνια είναι η αλήθεια τον έχουμε χάσει και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό αφού άνοιξε τα «φτερά του» για άλλες πολιτείες.

Ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, έπαιξε για χρόνια στον Εργοτέλη, Τύρναβο, Ερμή Ζωνιανών, Χανιά, Ηρόδοτο και ΑΕ Καραϊσκάκη πριν αναχωρήσει για την Γερμανία (2018) όπου σήμερα κάνει μία άλλη ζωή! Πάμε να δούμε λοιπόν πως σήμερα συνδυάζει το ποδόσφαιρο με το μόντελινγκ.

Στην Γερμανία πήγε για την 1860 Μονάχου το καλοκαίρι του 2018 μετά τον Καραϊσκάκη (Β’ Εθνική). Έκανε προετοιμασία και Αύγουστο παρουσιάστηκε ένα θέμα με την καρδιά του, αφού είχε ψηλή πίεση και δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Ο ίδιος αποφάσισε να βγάλει μια σχολή για personal trainer μιας και γνώριζε τα γερμανικά (εκεί έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του). Πέρα όμως από το κανονικό personal σε καθημερινούς ανθρώπους κάνει και ατομικά σε παιδιά ηλικίας 14-18 στο κομμάτι ποδοσφαίρου το οποίο θέλει να βελτιώσει πολύ.

Παράλληλα άνοιξαν πόρτες με το μόντελιγκ. Ο Σωκράτης έχει κάνει διαφημιστικό για αλυσίδα γυμναστηρίων που έχει σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία 850 γυμναστήρια  clever fit, ενώ έχει κάνει για Fashion σε Γερμανία και ΗΠΑ, για εμπορικό κατάστημα, καζίνο κ.α.

Πλέον ασχολείται με το personal και με το μόντελιγκ.  Στην ομάδα Ελλάς Μονάχου τον πλησίασαν μετά το θέμα που είχε με την υγεία του οι άνθρωποι της ομάδας, του παρουσίασαν ένα ωραίο πλάνο και έχει βάλει και ο ίδιος  προσωπικό στόχο να ανέβει ψηλά με την ομάδα του.

Να υπάρχει δηλαδή μια ελληνική ομάδα σε υψηλές κατηγορίες. Ο ίδιος παίζει όσο το επιτρέπει και το θέμα της υγείας του (πέρυσι η ομάδα του ανέβηκε στην Kreisliga) και ο στόχος είναι να ανέβει ψηλά ο σύλλογος διότι υπάρχει από πίσω στήριξη οικονομική ώστε να έρχονται ποδοσφαιριστές από Ελλάδα που είναι σε μια ηλικία 25 και άνω. Η ομάδα παρέχει δουλειά και διαμονή και ένας ποδοσφαιριστής βγάζει τα δίπλα και τριπλά από ότι στην Ελλάδα σε επίπεδο Β’ και Γ’ εθνικής.

Τέλος ο Σωκράτης φέτος δυστυχώς είχα ένα θέμα με τον αστράγαλό του που ήταν να τον εγχειρίσει μια μέρα πριν μπει και η Γερμανία σε καραντίνα και αναβλήθηκε.

Ο ίδιος εύχεται υγεία σε όλους τους ανθρώπους, πολύ γρήγορα να τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια και όλος ο κόσμος να γυρίσει με το χαμόγελο στην καθημερινότητά του.