Βαθμολογία

Παπαγεωργίου: «Μεγάλος σύλλογος ο ΑΟ Τρίκαλα»

Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ο ΑΟ Τρίκαλα απέκτησε τον Κώστα Παπαγεωργίου, ο οποίος ήταν αρχηγός του Εδεσσαϊκού μιας σπουδαίας ομάδας που έχει γράψει την δική της ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς ο 24χρονος αμυντικός μέσος, Κώστας Παπαγεωργίου μίλησε στο «goaltrikala»:

~Τι σε έκανε το καλοκαίρι να πάρεις την απόφαση να έρθεις στα Τρίκαλα και κατά πόσο δικαιωμένος νιώθεις με την επιλογή σου;
-Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι ένας μεγάλος σύλλογος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας και το πρότζεκτ του με ικανοποιούσε στους προσωπικούς μου στόχους. Η επιλογή μου με δικαίωσε γιατί η χρονιά φαίνεται να κλείνει ιδανικά.

~Ήρθες σε μια ομάδα που ήξερες ότι θα κάνει πρωταθλητισμό και έχει κόσμο. Αγχώθηκες , είπες μέσα σου που πάμε τώρα η το είδες σαν ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα σου
-Κάθε ποδοσφαιριστής για να κάνει βήματα στην καριέρα του πρέπει να πρωταγωνιστεί. Ο κόσμος κάνει μεγάλες τις ομάδες δίνει κίνητρο σε εμάς να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο και το άγχος να περισσεύει.

~Ξεκινάει το πρωτάθλημα και σιγά σιγά παίρνεις λεπτά συμμετοχής και φτάνεις στο σημείο να καθιερωθείς στην 11αδα. Τι σε βοήθησε και πόσο συγκεντρωμένος πρέπει να είναι κάποιος για να πάρει φανέλα βασικού σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό;
-Η αποφασιστικότητα,η σκληρή δουλειά, ο εγωισμός, η υπομονή και επιμονή και η άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου μου έδωσαν μια θέση στην ομάδα.Την πίστη και την συγκέντρωση στον στόχο μας την μετέφεραν οι προπονητές καθημερινά.

~Από το Νοέμβριο η ομάδα είναι πρώτη. Κλονίστηκε σε κάποιο σημείο η πίστη σας για την άνοδο η οποία για να έρθει χρειάζεται μαθηματικά μια νίκη;
-ΟΧΙ. Από την αρχή της χρονιάς στόχος μας ήταν ο πρωταθλητισμος. Με σοβαρότητα, συγκέντρωση και σεβασμό σε κάθε αντίπαλο καταφέραμε 3 αγωνιστικές πριν το τέλος να χρειαζόμαστε 1 νίκη.

~Πόσο θεμιτό είναι να ξεκινήσει ξανά η δράση μετά από ένα δύο μήνες και πόσο εύκολο για ένα ποδοσφαιριστή.
-Πρώτα απ’όλα προέχει η υγεία και με βρίσκει σύμφωνο σε αυτή την διακοπή. Είναι δύσκολο να απέχεις για μεγάλο διάστημα, χάνεις τον Ρυθμό σου. Έχουμε πάρει ειδικά προγράμματα από τους προπονητές μας για να επιστρέψουμε έτοιμοι για το υπόλοιπο της σεζόν.

~Αν όλα πάνε καλά θα ήθελες να μείνεις στην ομάδα και την επόμενη σεζόν και μέχρι που φτάνουν οι προσωπικοί σου στόχοι
Θα ήθελα να μείνω εφόσον είμαι στα πλάνα της ομάδας. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι καθημερινά.
Αυτό που προέχει όμως αυτή τη στιγμή είναι η υγεία μας. Μένουμε σπίτι μας για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.