Βαθμολογία

Έβαλε γερές φάσεις ο Αθανάσιος Λέφας

Ο Αθανάσιος Λέφας αποτελεί τον πρόεδρο του Αχιλλέα Φαρσάλων για δεύτερη χρονιά. Ο ίδιος αποφάσισε σε μία δύσκολη στιγμή για το σωματείο να βγει μπροστά και με αρκετά άτομα στο πλευρό του από την κοινωνία των Φαρσάλων δημιούργησε μία δυνατή διοίκηση που νοιάζεται καθημερινά για την ομάδα και προσπαθεί κάτω από αρκετές αντιξοότητες να τα καταφέρει.

Η περσινή χρονιά ήταν πιο δύσκολη τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως ο πρόεδρος Αθανάσιος Λέφας ποτέ δεν εγκατέλειψε αφού ο «καπετάνιος» στα δύσκολα φαίνεται, έτσι τη φετινή χρονιά έθεσε πιο ισχυρές βάσεις για τον Αχιλλέα, ξεκινώντας από τον πολύ αξιόλογο προπονητή Χρήστο Καπελιάνη που έκανε εξαιρετική δουλειά στα νέα παιδιά της ομάδας.

Η διοίκηση του Αχιλλέα με τον πρόεδρο μπροστά έβαλαν στόχο να δώσουν έμφαση στο Φαρσαλινό στοιχείο και να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που έδειξε να πάει από το καλό στο καλύτερο και να έχει ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο Αθανάσιος Λέφας πάντα με το χαμόγελο έχει καταφέρει να περάσει με άριστα τις εξετάσεις και να δείξει ένα πολύ ωραίο πρόσωπο προς τα έξω για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο ίδιος άφησε τον προσωπικό του χρόνο και σε δύσκολες οικονομικά εποχές έδειξε την αγάπη του καθώς και την φροντίδα του για την ομάδα.

Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι στις μέρες μας…