Βαθμολογία

Η εποχή Μπρέζα έγραψε «χρυσή ιστορία»

Ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Μπρέζας ήταν ένας από τους ανθρώπους που έδωσαν πνοή, όραμα και διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο το Τυρναβίτικο ποδόσφαιρο και έκανε περήφανο όλο το νομό με τις μεγάλες επιτυχίες του Τυρνάβου.

Ο Βασίλης Μπρέζας ανέλαβε την ομάδα του Τυρνάβου στο Β’ τοπικό σιγά – σιγά κατάφερε να δημιουργήσει ένα ισχυρό οικοδόμημα με πολύ στέρεες βάσεις.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από την επιχείρηση του κυρίου Μπρέζα στον Τύρναβο την χρονιά που η ομάδα ήταν στο Α’ τοπικό με τεχνικό τον Γιάννη Αλεξούλη.

Στη φωτογραφία διακρίνουμε ανθρώπους που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και κάποια πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπητά που δυστυχώς έφυγαν γρήγορα από κοντά μας.

Ο οραματιστής πρόεδρος Βασίλης Μπρέζας πέτυχε πάρα πολλά με την ομάδα του Τυρνάβου αφού για αρκετά χρόνια αγωνίστηκε η ομάδα με επιτυχία στην δεύτερη εθνική κατηγορία, ενώ είχε σημαντικές επιτυχίες και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλος παράγοντας ο Βασίλης Μπρέζας άφησε την προσωπική του σφραγίδα με μεγάλα γράμματα. Δυστυχώς στις μέρες που βιώνουμε δύσκολα βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο…

Ήταν μεγάλη τύχη και χαρά που ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος αναβάθμισε ποδοσφαιρικά και όχι μόνο μία μεγάλη πόλη όπως είναι ο Τύρναβος…

*Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στο athleticlarissa και τον ιδιοκτήτη του Χρήστο Γκατζούλη.