Βαθμολογία

Ο Βουκεφάλας λείπει…

Ο Αθλητικός Όμιλος Βουκεφάλας Λάρισας ήταν ένα ποδοσφαιρικό ερασιτεχνικό σωματείο το οποίο ιδρύθηκε το 2004 και συμμετείχε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λάρισας.

Το 2014 το σωματείο σταμάτησε να υφίσταται καθώς έγινε συγχώνευση με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ίκαρου Νεάπολης (ιδρύθηκε το 1979 κι αγωνιζόταν στη Γ' ΕΠΣΛ) και μετονομάστηκε σε Α.Ο. Νεάπολης Λάρισας που συνέχισε να αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ, την κατηγορία στην οποία αγωνιζόταν ο Βουκεφάλας.

Η ομάδα έγινε ευρύτερα γνωστή, τον Σεπτέμβριο του 2012 όταν έκλεισε συμφωνία με οίκο ανοχής της Λάρισας για ν’ αναλάβει τη χορηγία της. Το γεγονός υπήρξε πρωτόγνωρο για αθλητικό σωματείο, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει τεράστιες διαστάσεις και να απασχολήσει ακόμα και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μία ομάδα που πραγματικά άφησε το δικό της στίγμα τα χρόνια που ήταν στις επάλξεις. Απαρτίζονταν από μία παρέα που αγαπούσε το ποδόσφαιρο και όλοι μαζί είχαν δημιουργήσει κάτι όμορφο που άφησε το δικό του στίγμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας. Λείπει ο Βουκεφάλας…

*Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στο athleticlarissa και τον ιδιοκτήτη του Χρήστο Γκατζούλη.