Βαθμολογία

Πατρική φροντίδα!

Ο Γιάννης Γκαλίτσιος διέγραψε μία λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Αποτέλεσε έναν από τους ηγέτες της μεγάλης ΑΕΛ της δεκαετίας του 1980, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στο σύνολο της καριέρας του. Σε 14 χρόνια, από το 1980 έως το 1993, αγωνίστηκε με την ΑΕΛ σε 399 αγώνες και σκόραρε 10 γκολ.

Φυσικά τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και τα παιδιά του, με το μικρότερο απ’ όλα τον Αλέξανδρο να είναι σε συνεχή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος (γενν. 20 Απριλίου 1993) αγωνίζεται ως Κεντρικός αμυντικός στην ομάδα του Βόλου. Ο Γκαλίτσιος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, τον Ιούνιο του 2008. Μετά από αρκετές επιτυχημένες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα των Κ-21, προήχθη στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2012, υπογράφοντας συμβόλαιο με διάρκεια 4,5 χρόνια. Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 9 Μαΐου 2012, εναντίον του Πανθρακικού, υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα.

Στην χαρακτηριστική φωτογραφία του athleticlarissa τους συναντούμε στο AEL FC ARENA όπου ο πατέρας Γιάννης αφήνει τον μικρό του γιο Αλέξανδρο στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει για την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Πάντα δίπλα στα παιδιά του ο Γιάννης τα έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τα έχει συμβουλεύσει έτσι ώστε να ακολουθήσουν και αν είναι δυνατό να ξεπεράσουν την μεγάλη καριέρα που έκανε!!!

*Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στο athleticlarissa και τον ιδιοκτήτη του Χρήστο Γκατζούλη.