Βαθμολογία

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου;

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την καριέρα του σε ηλικία 45 ετών, με την φετινή χρονιά να συνεχίζει να κάνει «όργια» με τον νεοφώτιστο Ηρακλή Λάρισας που εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο αειθαλής «άσσος» έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανηλειακό, Ηρακλή, Άρη, Ατρόμητο και ΑΕΛ, ενώ το 2015 αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Νεμπεγλέρας ξεκίνησε την καριέρα του το μακρινό 1993 από την ΑΕΛ και από ότι φαίνεται θα κλείσει την καριέρα του σε ομάδα της Λάρισας. Φυσικά δεν είναι υπερβολή να πούμε πως «βάζει τα γυαλιά» σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές αφού τα εργομετρικά του ακόμη και σήμερα είναι ανώτερα από 20χρονους!

Προσωπικά θέλω να καταθέσω το εξής. Δεν έχω δει πιο ορεξάτο ποδοσφαιριστή και πεισματάρη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον φίλο Κώστα που έτσι και αλλιώς έχει περάσει στην ιστορία για τα κατορθώματά του. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τον συναντούμε στο προπονητικό κέντρο στο Καρπενήσι με την ΑΕΛ. Νομίζουμε πως οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

*Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στο athleticlarissa και τον ιδιοκτήτη του Χρήστο Γκατζούλη.