Βαθμολογία

Άντεξαν και με το παραπάνω!!!

Φωτεινά παραδείγματα της ποδοσφαιρικής Λάρισας αποτελούν τόσο ο Δημήτρης Κολοβέτσιος όσο και ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος (Λάρισα, 16 Οκτωβρίου 1991) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Θανάσης Παπαγεωργίου (Λάρισα, 9 Μαΐου 1987) αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας και φέτος ανήκει στον Πανιώνιο. Και οι δύο ποδοσφαιριστές Super League με πλούσιο ποδοσφαιρικό παλμαρέ.

Αναφορικά με τον Δημήτρη, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Τοξότη, τον Τύρναβο και μετά την ΑΕΛ όπου σε σύνολο 38 συμμετοχών πρωταθλήματος σημείωσε 2 γκολ. Στη συνέχεια ακολούθησε μία λαμπρή καριέρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Από την άλλη ο Θανάσης ξεκίνησε ουσιαστικά τα βήματά του στον Ατρόμητο, ενώ στη συνέχει αγωνίστηκε Εθνικό, Ρόδο, Παναργειάκο, Πιερικό, ΑΕΛ, Πανθρακικό, και Ξάνθη.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν σημαντική παρουσία με την φανέλα της ΑΕΛ και μάλιστα υπήρξαν και συμπαίκτες. Επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης και παιδιά χαμηλών τόνων, δούλευαν όλα τα χρόνια ανελλιπώς, ενώ στερήθηκαν πολλά και αφοσιώθηκαν στο χώρο του ποδοσφαίρου προσπαθώντας να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται. Η συνεχής προσπάθεια τους δικαιώνει σε απόλυτο βαθμό.

Το athleticlarissa σήμερα δημοσιεύει ανέκδοτες φωτογραφίες από προετοιμασία που έκαναν στο Καρπενήσι με την ΑΕΛ και όπως έδειξε άντεξαν τα βάρη και τον υψηλό ανταγωνισμό και πέτυχαν!

*Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στο athleticlarissa και τον ιδιοκτήτη του Χρήστο Γκατζούλη.