Βαθμολογία

Έχει «οργώσει» όλα τα γήπεδα ο Μπέρι!!!

Ο Τάσος Μπεριτζάς αποτελεί έναν από τους ιδιαίτερα επιτυχημένους προπονητές στο νομό μας με μεγάλη προσφορά στο λαρισινό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Δουλευταράς, κύριος με όλη τη σημασία της λέξης, οργανωτικός και πεισματάρης. Πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή με μεγάλη επιτυχία στην ανάδειξη ταλέντων. Πέρασε από Μικτές και Περιφερειακές ομάδες με σημαντική παρακαταθήκη, ενώ για αρκετά χρόνια είχε διαρκή παρουσία σε επαγγελματικές κατηγορίες με τον Τύρναβο, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης αλλά και τα Τρίκαλα.

Πολλά τα κλικ που έχουμε στη διάθεσή μας από τον φίλο Τάσο που θέλει να έχει προσωπική εικόνα για όλους και όλα στον χώρο που αγαπά και είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς να του ευχηθούμε να συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια να «οργώνει» τα γήπεδα του νομού μας αφού αυτό είναι κάτι που όπως φαίνεται του δίνει ζωή! Τασάρα είσαι ψυχάρα!

*Στην κεντρική φωτογραφία τον βρίσκουμε στο γήπεδο Θεσσαλικού την ώρα που περνάει μπροστά από τον πάγκο του τεχνικού Θοδωρή Βουτυρίτσα (τότε τεχνικός στους Ατρόμητους / Θύελλα) και στην εσωτερική φωτογραφία στην θρυλική θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ μαζί με την εμβληματική μορφή του μεγάλου δασκάλου – προπονητή Οράσιου Μοράλες παρακολουθούν ποδοσφαιρικό αγώνα.

*Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στο athleticlarissa και τον ιδιοκτήτη του Χρήστο Γκατζούλη.