Βαθμολογία

600.000 ευρώ η απώλεια εσόδων της ΑΕΛ

Η αγωνιστική απραξία θεωρείται δεδομένη για την ΑΕΛ μέχρι τις 27 Μαρτίου όπου λόγω του κορονοϊού που έχει πλήξει και τη χώρα μας έχουν ματαιωθεί μέχρι και οι προπονήσεις της ομάδας. Στη λαρισινή ομάδα πιστεύουν ότι οι προπονήσεις δεν θα ξεκινήσουν ούτε 27 Απριλίου όπως μας έλεγε στέλεχος της ομάδας, καθώς θεωρούν δεδομένο ότι θα διακοπεί το πρωτάθλημα.

Πάντως οι «βυσσινί» δεν δείχνουν να προετοιμάζονται ιδιαίτερα ούτε για τη σεζόν που διανύουμε ούτε για την επόμενη. Αυτή που δεν έχει ολοκληρωθεί θεωρούν ότι αν ξεκινήσει θα έχουν μια καλή παρουσία και μπορεί να διεκδικήσουν την έβδομη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Για τη χρονιά που έρχεται το έμψυχο δυναμικό είναι έτοιμο και οι διαφοροποιήσεις θα είναι ελάχιστες. Θα φύγουν ο Ουάρντα με τον Κάτσε που είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και ο Μασούρας που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η ανανέωση συμβολαίου με τον Μανώλη Μπέρτο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν όλοι στην ομάδα. Πάντως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας θα ήθελε να συνεχίσει ο Ουάρντα που όμως έχει υψηλές απαιτήσεις (περίπου 700.000 ευρώ ετησίως) και πληροφορίες θέλουν να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ιταλικό σύλλογο.Η

ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Τα χρηματιστήρια γκρεμίζονται αλλά και η ΑΕΛ προσπαθεί να συγκρατήσει τη ζημιά που έχει υποστεί και αυτή φθάνει τα 600.000 ευρώ. Σ’ αυτά τα επίπεδα εκτιμούν στελέχη της ομάδας την απώλεια εσόδων από τη συνδρομητική τηλεόραση (δεν έχει έσοδα από μετάδοση αγώνων, από χορηγούς λόγω του ότι δεν τελείωσε η σεζόν ) και από εισπράξεις εισιτηρίων. Πάντως στην ΠΑΕ ΑΕΛ η ζημιά αυτή θεωρείται λογική με βάση τη γενικότερη οικονομική κατάσταση και δεν θα επηρεάσει την ομάδα τη νέα χρονιά.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία