Βαθμολογία

Περιμένουν τις εξελίξεις τα σωματεία στο νομό μας…

Η Ελλάδα μας όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες ζούνε πρωτόγνωρες και σίγουρα πολύ δύσκολες καταστάσεις και κανείς δεν γνωρίζει που θα μας βγάλει όλο αυτό με τον πολύ επικίνδυνο ιό.

Στο νομό μας η κατάσταση δεν είναι διαφορετική, αφού όλα έχουν «νεκρώσει» και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε ακριβώς θα βγούμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση που έχουμε περιέλθει.

Αρκετά είναι τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία του athleticlarissa από παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλους εμπλεκόμενους φορείς με το ερασιτεχνικό του νομού μας αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί ακόμη να απαντήσει, αφού η λογική λέει πως περίπου το Πάσχα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα με μεγαλύτερη ακρίβεια και προσπαθώντας να προγραμματίσουμε την επόμενη ημέρα και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ.

Το βέβαιο είναι πως υπάρχουν ακόμη αρκετά ματς σε όλες τις κατηγορίες, εκκρεμότητες στο κύπελλο και φυσικά τα πλέι οφ και πλέι άουτ που αποφασίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Είναι δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια θα στενέψουν αρκετά οπότε θα πρέπει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις και πως θα ολοκληρωθεί αυτή η ταραχώδης χρονιά που πλήττει αναγκαστικά και το ποδόσφαιρο…