Βαθμολογία

Εγγύηση ο ψηλός!!!

Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία με την ομάδα του Φαλανιακού. Ο λόγος για τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα Βασίλη Μάλτζαρη που έχει ένα λαμπρό παρελθόν και φυσικά το μέλλον του ανήκει αφού είναι ακόμη σε μία ιδιαίτερα παραγωγική ηλικία.

Η αλήθεια είναι πως ο Βασίλης στάθηκε αρκετά άτυχος για ένα διάστημα της ζωής του αφού την περίοδο που ήταν στην ΑΕΛ ήταν πραγματικά εξαιρετικός και έφτασε να αγωνίζεται μέχρι και με την πρώτη ομάδα, όμως μετά την παρουσία του με την ομάδα του Τυρνάβου, προέκυψαν κάποιοι τραυματισμοί που αναγκαστικά τον πήγαν παρά πίσω. Σε κάθε περίπτωση λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αλλά και της αγάπης του για το ποδόσφαιρο, ο ίδιος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και επανήλθε.

Ο Βασίλης Μάλτζαρης αποτελεί πραγματικά «πολυτέλεια» για την κατηγορία και είναι σημαντική η συμβολή του τα τελευταία χρόνια στην διαρκεί εξέλιξη του Φαλανιακού.

Είμαστε βέβαιοι πως ο ίδιος έχει να προσφέρει ακόμη πάρα πολλά, αφού παραμένει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ηλικία του στο νομό Λάρισας και όχι μόνο…